Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал

Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал

от 09 ное 2016г., обновено на 10 яну 2020г.
Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1/4 чаена чаша студено пресован зехтин
  • 1/2 чаена чаша жълт лук, нарязан на ситно
  • 1/4 чаена чаша пресен босилек, нарязан на ситно
  • 1/2 чаена лъжичка пресен розмарин, нарязан на ситно
  • 3 големи скилидки чесън, пресовани
  • 170 грама задушени скариди, нарязани на ситно
  • 2/3 чаена чаша галета
  • 1/2 чаена чаша настърган кашкавал
  • 1/4 чаена чаша майонеза
  • 9-10 гъби с диаметър около 5-6 сантиметра

Начин на приготвяне:

  • Загрейте зехтина в голям тиган на умерен огън.
  • Добавете лука, босилека и розмарина. Разбъркайте и гответе в продължение на 7-8 минути.
  • Прибавете чесъна и гответе още 2 минути.
  • Прехвърлете сместа в голяма купа и добавете нарязаните скариди, галетата, кашкавала и майонезата. Разбъркайте добре.
  • Почистете гъбите от пънчетата и внимателно издълбайте хрилете с лъжица.
  • Подредете ги в тавичка, покрита с хартия за печене и разпределете плънката. Притиснете я леко с гърба на лъжица.
  • Печете в предварително загрята да 180 градуса фурна в продължение на 25-30 минути.
  • Поднесете пълнените гъби топли и им се насладете.

Приятен апетит!

Източник:

goodlifeeats.com

Още по темата:
  • Пълнени гъби на фурна Пълнени гъби на фурна
  • Пълнени гъби портобело с говеждо месо Пълнени гъби портобело с говеждо месо
  • Пълнени гъби с картофи, майонеза и чесън Пълнени гъби с картофи, майонеза и чесън
  • Пълнени гъби с фета и пилешко месо Пълнени гъби с фета и пилешко месо
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 18 May 2025 в 17:12
    Коментирайте "Пълнени гъби със скариди, чесън и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Пълнени гъби на фурна
  • Пълнени гъби портобело с говеждо месо
  • Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
  • Пълнени гъби
  • Пълнени гъби с бекон и спанак
  • Пълнени гъби с песто и пармезан
  • Пълнени гъби с ориз и лук
  • Пълнени гъби с картофи, майонеза и чесън
  • Пълнени гъби с крема и синьо сирене
  • Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Как точно приготвяте пълнени гъби?

преди 2797 дни, 2 часа и 51 мин.

Как да направя пълнени пилешки гърди?

преди 2806 дни, 47 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Услуги в България на speedybook.pro

преди 2 дни, 5 часа и 17 мин.

Какво представлява прозяването

преди 6 дни, 20 часа и 17 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 6 дни, 20 часа и 28 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 6 дни, 20 часа и 35 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОУМОН ХИСТАМИН 30 СН

РУУФ РАТ КАПАН ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ С ЛЕПИЛО 18 / 13 см CATCHMASTER

НИВЕА СЪН PROTECT & MOISTURE ХИДРАТИРАЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ПОМПА SPF50+ 270 мл

СОЛИНГЕН МАГНУМ КЛЕЩИ ЗА НОКТИ 003

ОРТОТЕХ ОРТО СОФТ РАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА ПРЪСТИ ХАЛУКС ПРОТЕКТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:39:11

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:27:52

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: Десислава Петрова от 16 май 2025г. в 16:20:59

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: Петя Петкова от 16 май 2025г. в 15:53:33

НИЛАЦИД ГАСТРОГЕЛ саше * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 15:24:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival