Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От гъби Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие

Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие

от 25 юли 2016г., обновено на 10 яну 2020г.
Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 9-10 пресни печурки
  • 2 скилидки чесън
  • 2 чаени лъжици сусам
  • 100 грама извара
  • 80 грама кашкавал
  • супена лъжица олио
  • сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Измийте гъбите, отрежете "крачетата" им.
Направете плънката, смесвайки ситно нарязаните гъбени крачета с изварата и счукания чесън.
Изпечете сусама в сух тиган, колкото да се зачерви и да си пусне маслото. Прибавете го към извара и гъбите, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус, разбъркайте всичко старателно.

С тази ароматна комбинация напълнете подготвените гъби и поръсете с настърган кашкавал (може да притиснете леко слоя).


Подредете ги в подмазана с олио тава и изпечете във фурната при температура от 180-200 градуса в продължение на около 40 минути.

Добър апетит!

Източник:

ulichka.com

Още по темата:
  • Пълнени гъби Пълнени гъби
  • Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
  • Пълнени гъби с песто и пармезан Пълнени гъби с песто и пармезан
  • Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие
    www.framar.bg 
    на 17 August 2025 в 03:53
    Коментирайте "Пълнени гъби с извара, сусам и чесън с кашкавалено покритие"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия с гъби
  • Пълнени гъби
  • Пълнени гъби с топено сирене и кашкавал на фурна
  • Пълнени гъби на фурна
  • Пълнени гъби портобело със сладки картофи
  • Пълнени гъби с песто и пармезан
  • Запечени пълнени гъби с доматен сос и зелена салата
  • Пълнени гъби портобело с говеждо месо
  • Пълнени гъби портобело с капрезе
  • Пълнени гъби с колбас, топено сирене и пъдпъдъчи яйца
  • Пълнени гъби с фета и пилешко месо
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
ДефибрилацияДефибрилация

Дефибрилация

от 16 авг 2025г.Прочети повече
Назначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни ИталияНазначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни Италия

Назначението на антиваксъри в Комитета по ваксинационни политики разбуни Италия

от 15 авг 2025г.Прочети повече
Спасиха мъж с 12-милиметрова костица от риба в езика, причинила абсцесСпасиха мъж с 12-милиметрова костица от риба в езика, причинила абсцес

Спасиха мъж с 12-милиметрова костица от риба в езика, причинила абсцес

от 15 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 31 дни, 14 часа и 35 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 36 дни, 17 часа и 58 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОСТ - НЕПРОЛ М гел 50 г

ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ФУКОИДАН капсули * 60

МЕТАЛЕН КАПАН ЗА ПЛЪХОВЕ K - 3003

ОЛАНЗАКОН таблетки 10 мг * 28 ФАРМАКОНС

АБОФАРМА МАГНЕФОРС ЛИКУИД + В6 СТИК с вкус на кола * 20

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ТАВАНИК таблетки 500 мг * 7 САНОФИ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 22:57:26

ТАВАНИК таблетки 500 мг * 7 САНОФИ

Коментар на: Петко Стоянов от 16 авг 2025г. в 21:18:41

ПРИМЛАЙФ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА капсули 500 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:21:00

Възпаление на кръвоносните съдове

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:19:52

СИОФОР таблетки 1000 мг * 30 BERLIN CHEMIE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 авг 2025г. в 19:16:30
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival