Пълнена пъстърва с гъби, шунка и подправки

Необходими продукти:
- 4 почистени пъстърви
- 1 супена лъжица зехтин
- 1/2 чаена чаша нарязан лук
- 1 чаена чаша нарязани пресни печурки
- 1-2 стръка прясна мащерка
- 150 грама нарязана ситно шунка или бекон
- 1 чаена чаша бяло вино
- 1/4 чаена чаша галета
- около 1/2 чаена чаша брашно
- зехтин за запръжка
- 1 супена лъжица лимонов сок
- 1 супена лъжица пресен магданоз
- смлени печени бадеми
- 5 нарязани ситно скилидки чесън
Начин на приготвяне:
В тиган загрейте зехтина и запържете лука, чесъна и печурките. Прибавете шунката, мащерката, бялото вино и разбъркайте. След редуциране на течността свалете от котлона и охладете.
Оваляйте в брашното филетата и ги напълнете със зеленчуковата плънка. Поръсете с галета, пресен магданоз, смлени бадеми и подправете с лимонов сок.
Подредете пъстървата във фурна, застлана с лист пергамент, загрейте фурната на 190 градуса и запечете за час. Охладете, разпределете рибата в чинии, гарнирайте със салата по избор и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30
УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
СУОНСЪН ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ЖИВОТ таблетки * 300
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- 15 гигантски зеленчука, за които е трудно да се повярва, че са истински
- Пъстърва - видове и ползи за здравето
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Как да отглеждаме зеленчуци без химикали?
Коментари към Пълнена пъстърва с гъби, шунка и подправки