Канапе от пъстърва с крема сирене и копър

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 1 прясна краставица
- 300 грама осолени пъстърва или сьомга
- 150 грама сирене
- масло за запържване
- копър за украса
- листа зелена салата за аранжиране на канапе
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на филийки, които изпържете за кратко от двете страни в силно нагорещено масло. Трябва да се образува приятна румена коричка, внимавайте да не препържите.
Намажете всяко хлебно кръгче с крема сирене и сложете по парче краставица (постарайте се да я нарежете съвсем тънко), което навийте спираловидно.
Най-отгоре е мястото на рибата. Нея може да опитате да превърнете в розички.
Украсете предястието с пресен копър и поднесете върху листа зелена салата.
Добър апетит!
Източник: kuharka.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Пъстърва - видове и ползи за здравето
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Телешки език с лук и сметанов сос
- Пилешки дробчета в яйчена панировка
- Предястие от тиквички с чесън и лук
- Рулца от тиквички с коприва, извара и орехи
Коментари към Канапе от пъстърва с крема сирене и копър