Пресни картофки в бекон
Необходими продукти:
- 8 филийки бекон
- 16 пресни картофчета
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно картофите под студена течаща вода.
- Подредете ги върху кухненска хартия и леко подсушете.
- Нарежете филийките бекон на половина.
- Увийте всяко картофче с ивица бекон и я застопорете с клечка за зъби.
- Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене и покрийте с алуминиево фолио.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 40-50 минути.
- 10 минути, преди да извадите тавата, отстранете фолиото, за да се запекат.
- Поднесете пресните картофки топли, гарнирани със зелена салата.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г 6203
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И КАРТОФИ С ОРИЗ И МЛЯКО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Пресни картофки в бекон