Пресни картофи с лук и бекон

Необходими продукти:
1 килограм пресни картофи
400 грама лук
200 грама пушен бекон или осолена сланина
100 милилитра олио
връзка копър или магданоз
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите и ги изпържете до готовност в растително олио.
Нарежете бекона на тънки парчета, добавете към картофите и пържете още 5 минути при непрекъснато бъркане.
След това прибавете нарязания лук и нека се приготвя до готовност (до златисто).
Сложете сол и черен пипер на вкус, изключете котлона и поръсете ястието с нарязан пресен магданоз или копър.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
БИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЗА ДЕЦА ЯГОДА дъвчащи таблетки * 18
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ползи и вреди на червения лук
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Пилешки дробчета с лук
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Пресни картофи с лук и бекон