Пресни картофи с лук и бекон

Необходими продукти:
1 килограм пресни картофи
400 грама лук
200 грама пушен бекон или осолена сланина
100 милилитра олио
връзка копър или магданоз
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите и ги изпържете до готовност в растително олио.
Нарежете бекона на тънки парчета, добавете към картофите и пържете още 5 минути при непрекъснато бъркане.
След това прибавете нарязания лук и нека се приготвя до готовност (до златисто).
Сложете сол и черен пипер на вкус, изключете котлона и поръсете ястието с нарязан пресен магданоз или копър.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди на червения лук
- Намалете високата температура със суров картоф
- Пилешки дробчета с лук
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
Коментари към Пресни картофи с лук и бекон