Пресни картофи с лук и бекон

Необходими продукти:
1 килограм пресни картофи
400 грама лук
200 грама пушен бекон или осолена сланина
100 милилитра олио
връзка копър или магданоз
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите и ги изпържете до готовност в растително олио.
Нарежете бекона на тънки парчета, добавете към картофите и пържете още 5 минути при непрекъснато бъркане.
След това прибавете нарязания лук и нека се приготвя до готовност (до златисто).
Сложете сол и черен пипер на вкус, изключете котлона и поръсете ястието с нарязан пресен магданоз или копър.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Картофени шишчета с масло
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Пилешки дробчета с лук
- Картофен киш с шунка, гъби и сирена
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Пресни картофи с лук и бекон