Пресни картофи с лук и бекон

Необходими продукти:
1 килограм пресни картофи
400 грама лук
200 грама пушен бекон или осолена сланина
100 милилитра олио
връзка копър или магданоз
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите и ги изпържете до готовност в растително олио.
Нарежете бекона на тънки парчета, добавете към картофите и пържете още 5 минути при непрекъснато бъркане.
След това прибавете нарязания лук и нека се приготвя до готовност (до златисто).
Сложете сол и черен пипер на вкус, изключете котлона и поръсете ястието с нарязан пресен магданоз или копър.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Картоф
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Веган картофи с кашу сос
- Печени зеленчуци с гарам масала
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Сварени пресни картофи с чесън, риган и масло
- Зеленчукова запеканка
- Картофени рулца в тесто
- Спагети с пармезан, бекон и сметана
Коментари към Пресни картофи с лук и бекон