Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
Необходими продукти:
6 едри домата, нарязани на дебели кръгчета
4 филии хляб (без мая)
парченца пармезан на вкус
зехтин за намазване
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Подмажете със зехтин грил тиган или скара, сгорещете и изпечете доматените кръгчета за около 2 минути от всяка страна.
След това намажете филиите със зехтин, изпечете и тях, извадете ги в подходящ съд. Върху хляба разпределете доматите, напръскайте със зехтин и оцет, подправете на вкус и поръсете с парченца пармезан.
Предястието е готово. Може и да не печете хляба.
Добър апетит!
Снимка: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВЕРТА таблетки * 30 НЕОФАРМ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СПАНАК С АГНЕШКО МЕСО 190 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ 80 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Гарнитура от леща с лук и домати
- Калцоне с плънка от кайма, моцарела и домати
Коментари към Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан