Предястие от извара с чесън
Беобходими продукти:
- 500 грама извара
- 250 грама масло
- 3 скилидки чесън
- сол и черен пипер на вкус
- копър
Начин на приготвяне:
Смесваме изварата с разтопеното масло. Разбиваме с блендер и добавяме сол и пипер на вкус. След това слагаме копъра и пресования чесън. Разбъркваме всичко старателно, поставяме го в подходящ съд и украсяваме с магданоз и копър. Готови сме да сервираме. Това предястие може да се поднесе и под формата на сандвич.
Да ви е вкусно!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Разноцветни хапки от сирене и извара с бадеми
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
Коментари към Предястие от извара с чесън