Портокалов кускус

Необходими продукти:
200 грама кускус
2-3 пера зелен лук
2 средни моркова
400 мл пилешки бульон
1/8 ч. л. канела
кората на един портокал
масло
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете маслото във висок тиган и поставете на котлона на умерена температура. Прибавете нарязания на ситно зелен лук, настърганите моркови, сол, пипер и задушете за кратко, разбърквайки, за да останат зеленчуците хрупкави. След това добавете канелата. Налейте в тази смес бульона и нека заври на силен огън. Когато това стане, изсипете кускуса и разбъркайте добре. Изключете котлона и оставете всичко за 5-10 минути на него. След 5 минути разбъркайте още веднъж и поръсете с настърганата портокалова кора.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Див морков
- Пилешки дробчета с лук
- Лучени кръгчета на скара
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Портокалов кускус