Плодов сладкиш
Необходими продукти:
150 грама маргарин
250 грама брашно
1 пак. бакпулвер
150 грама захар
1 пак. ванилова захар
3 яйца
200 грама пресечено мляко или заквасена сметана
плодове по ваш избор
Начин на приготвяне:
Смесете маргарина с млякото, добавете бакпулвера и разбъркайте. След това прибавете двата вида захар и отново разбъркайте. Следват яйцата и млякото. Трябва да се получи тесто с консистенция на гъста сметана. Прехвърлете го в тава, подмазана с масло и посипана с брашно. Отгоре подредете плодове. Печете при 180 градуса около 30 минути. Не отваряйте фурната през първите 20 минути (най-добре е изобщо да не отваряте, докато не се изпече напълно). Оставете десертът да изстине в тавата и тогава го нарежете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Фейхоа
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
Коментари към Плодов сладкиш