Плодов сладкиш
Необходими продукти:
150 грама маргарин
250 грама брашно
1 пак. бакпулвер
150 грама захар
1 пак. ванилова захар
3 яйца
200 грама пресечено мляко или заквасена сметана
плодове по ваш избор
Начин на приготвяне:
Смесете маргарина с млякото, добавете бакпулвера и разбъркайте. След това прибавете двата вида захар и отново разбъркайте. Следват яйцата и млякото. Трябва да се получи тесто с консистенция на гъста сметана. Прехвърлете го в тава, подмазана с масло и посипана с брашно. Отгоре подредете плодове. Печете при 180 градуса около 30 минути. Не отваряйте фурната през първите 20 минути (най-добре е изобщо да не отваряте, докато не се изпече напълно). Оставете десертът да изстине в тавата и тогава го нарежете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Дюля
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Млечно смути със замразени плодове
- Кекс с райски ябълки, орехи и глазура от крема сирене
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Плодов сладкиш