Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

от 31 окт 2016г.
Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

400 грама крема сирене (може Маскарпоне)
150 грама сметана за разбиване
4 яйца
80 грама бял шоколад
100 грама пудра захар
2 чаени чаши сварено силно кафе
30 милилитра шоколадов ликьор
1 супена лъжица кафява захар
2 готови пандишпанови блата (или бишкоти)
300 грама пресни плодове (например, малини)
50 грама какао на прах

 

Начин на приготвяне:

Разбийте крема сиренето до получаването мека нежна маса. Към нея прибавете жълтъците и сметаната, като не спирате да разбивате, докато сместа придобие кремообразна консистенция и се сгъсти.

Разтопете шоколада на водна баня и го смесете с крема, вливайки го на тънка струя.

Белтъците разбийте до състояние "твърди върхове" (около 4 минути) и постепенно прибавете към останалите продукти.

Ред е на пудрата захар. Трябва да получите еднородна гланцова комбинация.

В отделен съд смесете свареното кафе с кафявата захар и шоколадовия ликьор.

Сложете пандишпановия блат в подходящ съд и го сиропирайте с ароматната течност. Поръсете основата с какао на прах (използвайте около 1 супена лъжица).

След това разпределете 1/3 от плодовете, покрийте ги с 1/3 от крема и сложете отново пандишпан.

Продължете в същата последователност: кафеен сироп, какао, плодове, крем.

Приберете тортата в хладилника за 12 часа.

Преди да поднесете, украсете с бита сметана, какао и плодове.

Добър апетит!

Снимки: recept-torta.com; автор: Шри

Още по темата:
  • Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Първа част Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Първа част
  • Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши
  • Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
  • Пандишпанова пица с плодове Пандишпанова пица с плодове
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
259.00лв.

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2

Безплатна доставка за България!

Коментари към Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе
    www.framar.bg 
    на 15 June 2025 в 22:32
    Коментирайте "Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
  • Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
  • Овесена торта без брашно, яйца и масло
  • Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
  • Маслен крем за торти и сладкиши
  • Пандишпаново руло с маслен крем и орехи
  • Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
  • Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
  • Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
  • Шоколадов сладкиш с лешници
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2090 дни, 6 часа и 46 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2203 дни, 10 часа и 56 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 2 дни, 6 часа и 16 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 2 дни, 13 часа и 17 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 6 дни, 5 часа и 34 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 7 дни, 4 часа и 59 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

УЕЙТ МЕНИДЖЪР ДРИНК МИКС С ПЛОДОВ ВКУС прах 170.7 г NATURE'S WAY

ХАЯ КОЛАГЕН МАКС прах НЕОВКУСЕН 395г

ХАЯ КОЛАГЕН МАКС прах ПОРТОКАЛ 395г

ХАЯ КОЛАГЕН МАКС прах ЯБЪЛКОВ СОК 395г

ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ФЛОРАЖИН ИНТИМЕН ТЕЧЕН САПУН 200 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 13 юни 2025г. в 17:51:49

ФЛОРАЖИН ИНТИМЕН ТЕЧЕН САПУН 200 мл

Коментар на: Мая от 13 юни 2025г. в 17:37:22

БЕТАЗОНТРИО 0,500 мг/г + 10 мг/г + 1 мг/г крем 15 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 13 юни 2025г. в 17:06:36

ТАБЕКС таблетки 1.5 мг * 100 СОФАРМА

Коментар на: Aurischo от 13 юни 2025г. в 15:00:47

ЛАВАНДУЛОВ СПИРТ 100 мл ХИМАКС ФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 13 юни 2025г. в 14:51:45
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival