Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

от 31 окт 2016г.
Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

400 грама крема сирене (може Маскарпоне)
150 грама сметана за разбиване
4 яйца
80 грама бял шоколад
100 грама пудра захар
2 чаени чаши сварено силно кафе
30 милилитра шоколадов ликьор
1 супена лъжица кафява захар
2 готови пандишпанови блата (или бишкоти)
300 грама пресни плодове (например, малини)
50 грама какао на прах

 

Начин на приготвяне:

Разбийте крема сиренето до получаването мека нежна маса. Към нея прибавете жълтъците и сметаната, като не спирате да разбивате, докато сместа придобие кремообразна консистенция и се сгъсти.

Разтопете шоколада на водна баня и го смесете с крема, вливайки го на тънка струя.

Белтъците разбийте до състояние "твърди върхове" (около 4 минути) и постепенно прибавете към останалите продукти.

Ред е на пудрата захар. Трябва да получите еднородна гланцова комбинация.

В отделен съд смесете свареното кафе с кафявата захар и шоколадовия ликьор.

Сложете пандишпановия блат в подходящ съд и го сиропирайте с ароматната течност. Поръсете основата с какао на прах (използвайте около 1 супена лъжица).

След това разпределете 1/3 от плодовете, покрийте ги с 1/3 от крема и сложете отново пандишпан.

Продължете в същата последователност: кафеен сироп, какао, плодове, крем.

Приберете тортата в хладилника за 12 часа.

Преди да поднесете, украсете с бита сметана, какао и плодове.

Добър апетит!

Снимки: recept-torta.com; автор: Шри

Още по темата:
  • Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част
  • Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
  • Пандишпанова пица с плодове Пандишпанова пица с плодове
  • Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
259.00лв. / 132.42 €

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2

Безплатна доставка за България!

Коментари към Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе
    www.framar.bg 
    на 02 October 2025 в 17:38
    Коментирайте "Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Торта с пълнеж от ядки и сушени плодове
  • Торта от крем карамел и пухкав блат
  • Овесена торта без брашно, яйца и масло
  • Захарно тесто с яйчен белтък
  • Шоколадов сладкиш с лешници
  • Унгарска торта Естерхази
  • Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част
  • Пандишпанов десерт с плодове и сладолед (за 5 минути)
  • Пандишпанова торта с маскарпоне, шоколад и кафе
  • Как да разрежем перфектното парче торта?
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
За колко време минава синина под окото и за какво да внимавамеЗа колко време минава синина под окото и за какво да внимаваме

За колко време минава синина под окото и за какво да внимаваме

от 02 окт 2025г.Прочети повече
Изкуствен интелект открива лезии, причиняващи епилепсия при децаИзкуствен интелект открива лезии, причиняващи епилепсия при деца

Изкуствен интелект открива лезии, причиняващи епилепсия при деца

от 02 окт 2025г.Прочети повече
Инхалации с хепарин помагат на пациенти с COVID-19 или пневмонияИнхалации с хепарин помагат на пациенти с COVID-19 или пневмония

Инхалации с хепарин помагат на пациенти с COVID-19 или пневмония

от 02 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Колоездачен клуб Берое ви кани на спортно състезание с кауза в Стара Загора - 5 октомври 2025 г., неделя, от 10:00 ч.

преди 6 дни, 34 мин.

Характерна клинична картина на Морбус мортум

преди 15 дни, 3 часа и 34 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от липсата на вода?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НОРДЕЙД ВИТАМИН C + АЦЕРОЛА орален спрей 30 мл

МАГНАЛАБС МАГНАБИОТИК МЕТА капсули * 30

ВИТАМИН D3 капсули 1000 IU * 180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

САНТЕ ХЕПИНЕС ДУШ ГЕЛ С ПОРТОКАЛ И МАНГО 200 мл

МАСТИХА капсули * 90

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

М-М-RVAXPRO (ваксина морбили, паротит, рубеола) прах и разтворител за инжекционна суспензия в предварително напълнена спринцовка

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 окт 2025г. в 17:33:15

ВИТАМИН С таблетки 100 мг * 80 АКТАВИС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 окт 2025г. в 17:28:21

СИНУЛАН ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 окт 2025г. в 17:27:22

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ ПРЕСТО

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 окт 2025г. в 17:27:09

ДУЗОФАРМ таблетки 50 мг * 30 СОФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 окт 2025г. в 17:26:07
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival