Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки За десерти, сиропи Белтъчен крем за торти и сладкиши

Белтъчен крем за торти и сладкиши

от 27 ное 2013г.
Белтъчен крем за торти и сладкиши - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1 чаена чаша захар

4 белтъка

1/2 чаена чаша вода

ванилия на вкус

Начин на приготвяне:

Налейте водата в подходящ съд, сложете на котлона, добавете захарта и разбъркайте. Нека сиропът се вари до консистенция "твърда капка". С други думи: поставете съд със студена вода непосредствено до котлона и капнете в нея лъжица от сиропа. Ако капката се втвърди, значи всичко е наред и веднага свалете съда от огъня. Това е най-важният момент от процеса на приготвяне на крема. Ако държите прекалено дълго сиропа на котлона, кремът ще горчи и ще има дъх на прегоряла захар. Ако пък не варите достатъчно, крайният продукт няма да бъде еднороден - белтъците ще се отделят от сиропа.

Има и още една сложна задача - трябва да се постараете да варите сиропа и да разбивате белтъците едновременно.

За да получите "твърда" пяна, белтъците трябва да бъдат студени, а по време на разбиването сложете малка щипка сол.

И така, белтъците са разбити, сиропът е с нужната консистенция. Остава само да го свалите от котлона и веднага да го влейте на тънка струя в белтъците, които не спирайте да разбивате нито за секунда. Сложете и ванилията.

Белтъчният крем е готов и вашата торта или сладкиш вече ще изглеждат по съвсем различен начин, а и ще имат още по-страхотен вкус.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Крем за сладкиши и торти Крем за сладкиши и торти
  • Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
  • Шоколадов сладкиш с лешници Шоколадов сладкиш с лешници
  • Пастички с ягодов крем от Инес Субашка Пастички с ягодов крем от Инес Субашка
0.0/5 0 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
259.00лв.

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2

Безплатна доставка за България!
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
5.60лв.

НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г

СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
43.20лв.

СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г

ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
71.30лв.

ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г

ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
8.10лв.

ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6

БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
16.90лв.

БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС

Коментари към Белтъчен крем за торти и сладкиши

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Белтъчен крем за торти и сладкиши
    www.framar.bg 
    на 01 July 2025 в 00:05
    Коментирайте "Белтъчен крем за торти и сладкиши"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Сосове, сиропи, глазури и подправки
  • Сладки сосове за десерти, сиропи
  • Разграждане на белтъци
  • Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
  • Протеин (белтък) в кръвта
  • Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
  • Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
  • Белтък на Бенс Джоунс
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
  • Леблебия, Нахут, Сланутък
  • Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Дубайски шоколад - Луксозният десерт, който превзе интернет! - рецепта

преди 266 дни, 13 часа и 53 мин.

Дубайски шоколад - Луксозният десерт, който превзе интернет! - рецепта

преди 266 дни, 13 часа и 55 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 3 дни, 8 часа и 16 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 5 дни, 58 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 17 дни, 7 часа и 49 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 17 дни, 14 часа и 50 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Леблебия, Нахут, Сланутък Леблебия, Нахут, Сланутък

Леблебия, Нахут, Сланутък

от 03 апр 2024г. Прочети повече
Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

от 12 фев 2024г. Прочети повече
Разграждане на белтъци Разграждане на белтъци

Разграждане на белтъци

от 10 май 2022г. Прочети повече
Протеинови матрици Протеинови матрици

Протеинови матрици

от 15 юни 2021г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО РИЦИНОВО КОСА/КОЖА/НОКТИ 50мл 336935

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО БРАДА ПОДХРАНВАЩО 50мл 080289

ЛЮКСЕОЛ Б-М КОСОПАД 200мл 337215

ЛЮКСЕОЛ Б-М РАСТЕЖ/ПОДСИЛВАНЕ 200мл 337352

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НИСТАТИН АКТАВИС таблетки 500 000 IU * 20 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:14:17

НАУ ФУДС ИНДОЛ - 3 - КАРБИНОЛ капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:12:24

РЕЗИСТА КИДС шоко мечета * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:10:21

АМОКСИКЛАВ филмирани таблетки 875 мг / 125 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 16:55:00

АКУТИЛ капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 16:38:36
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival