Пици-охлювчета с риба тон, маслини и риган

Необходими продукти:
250 грама бутер тесто
1 консерва риба тон
8 маслини
3 супени лъжици кетчуп
2 супени лъжици нарязан магданоз
1/2 чаена лъжица риган
Начин на приготвяне:
Размразете на стайна температура бутер тестото и развийте върху плота. Намажете повърхността му с кетчупа или използвайте доматен сос. След това разпределете парченца риба тон и маслините, които предварително сте почистили от костилките и сте нарязали на кръгчета.
Поръсете с нарязания магданоз и ригана, навийте стегнато руло, което нарежете на парчета с дебелина 2 сантиметра.
Застелете дъното на тава с хартия за печене, намажете с масло, подредете в нея "охлювчетата", като оставяте известно разстояние помежду им.
Изпечете пиците в предварително загрята до 195 градуса фурна в продължение на около 25 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 г
РЕОЛОН капсули * 30 НАТУРФАРМА
БИОКЕЪР МИКРО КЛИЪР БИЛКОВ КОМПЛЕКС капсули * 60
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!ГЛОБАЛ ХИЙЛИНГ РИГАН МАСЛО капсули * 60
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Риган, Балкански чай, Черновръхче
- Риба на пара с домати и чесън
- Хапки от маслини в тесто
- Маслина (европейска)
- Как да направим и да използваме полезно масло от риган
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Пици-охлювчета с риба тон, маслини и риган