Пици-охлювчета с риба тон, маслини и риган
Необходими продукти:
250 грама бутер тесто
1 консерва риба тон
8 маслини
3 супени лъжици кетчуп
2 супени лъжици нарязан магданоз
1/2 чаена лъжица риган
Начин на приготвяне:
Размразете на стайна температура бутер тестото и развийте върху плота. Намажете повърхността му с кетчупа или използвайте доматен сос. След това разпределете парченца риба тон и маслините, които предварително сте почистили от костилките и сте нарязали на кръгчета.
Поръсете с нарязания магданоз и ригана, навийте стегнато руло, което нарежете на парчета с дебелина 2 сантиметра.
Застелете дъното на тава с хартия за печене, намажете с масло, подредете в нея "охлювчетата", като оставяте известно разстояние помежду им.
Изпечете пиците в предварително загрята до 195 градуса фурна в продължение на около 25 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ДИВ РИГАН капсули * 60
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120 VV-VITA-192
ПРОМОРЕОЛОН капсули * 30 НАТУРФАРМА
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 гр.
БИОКЕЪР МИКРО КЛИЪР БИЛКОВ КОМПЛЕКС капсули * 60
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Костилките от маслини прочистват червата
- Отглеждане на риган
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да използваме плоча за пица
- Салата от маслини и лук
Коментари към Пици-охлювчета с риба тон, маслини и риган