Пица от бутер тесто с маслини, шунка и гъби
Необходими продукти:
- 400 грама бутер тесто
- 5 домата (пресни или замразени)
- 2 супени лъжици майонеза
- 14 маслини
- 70 грама мариновани гъби
- 100 грама шунка
- 150 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Разточете тънък блат от бутер тестото, сложете в тава и се заемете с останалите продукти.
Нарежете и задушете доматите, като може да използвате както пресни, така и замразени. Гответе ги, докато се изпари напълно течността. Шунката нарежете на малки парчета.
Нанесете слой от доматеното пюре върху тестото, следва майонеза и тогава разпределете маринованите гъби и шунката.
Поръсете с настърган кашкавал и подредете маслините по повърхността.
Поставете пицата във фурната, включена на 200 градуса, и печете в продължение на 15-20 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pojrem.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Как да използваме плоча за пица
- Здравословна черна пица
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бърза пица на тиган
- Пухкаво тесто за пици без яйца
- Тесто за пица без мая
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
Коментари към Пица от бутер тесто с маслини, шунка и гъби