Пица от бутер тесто с маслини, шунка и гъби
Необходими продукти:
- 400 грама бутер тесто
- 5 домата (пресни или замразени)
- 2 супени лъжици майонеза
- 14 маслини
- 70 грама мариновани гъби
- 100 грама шунка
- 150 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Разточете тънък блат от бутер тестото, сложете в тава и се заемете с останалите продукти.
Нарежете и задушете доматите, като може да използвате както пресни, така и замразени. Гответе ги, докато се изпари напълно течността. Шунката нарежете на малки парчета.
Нанесете слой от доматеното пюре върху тестото, следва майонеза и тогава разпределете маринованите гъби и шунката.
Поръсете с настърган кашкавал и подредете маслините по повърхността.
Поставете пицата във фурната, включена на 200 градуса, и печете в продължение на 15-20 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pojrem.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Тънките пици са по-калорични
- Как да използваме плоча за пица
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Пица от лаваш с гъби, месо и кашкавал
- Джоб пица с кори за лазаня
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Здравословна черна пица
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
Коментари към Пица от бутер тесто с маслини, шунка и гъби