Бутер руло-пица с моцарела и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама бутер тесто
- 5-6 топчета моцарела
- 100 грама кашкавал
- 1 яйце
- 100 грама доматен сос
- брашно за поръсване на плота
- сол, зелени подправки и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разточете (върху набрашнена повърхност) бутер тестото под формата на правоъгълник и намажете с доматения сос, като оставите по около сантиметър от всички страни без покритие.
Подредете разрязаните на две топчета моцарела, поръсете с кашкавала (който преди това сте настъргали) и нарязан магданоз, след което навийте тестото с плънката на руло (да не е много стегнато).
Поставете го във форма (дъното й покрийте с лист пергамент) и намажете повърхността с разбито яйце.
Поръсете със смлян черен пипер и изпечете в сгорещена на 170 градуса фурна за 20-25 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да използваме плоча за пица
- Бяла пица с броколи, гъби и млечен сос със сирена
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Джоб пица с кори за лазаня
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Бързо тесто за пица с мед
- Пухкаво тесто за пици без яйца
Коментари към Бутер руло-пица с моцарела и кашкавал