Бутер руло-пица с моцарела и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама бутер тесто
- 5-6 топчета моцарела
- 100 грама кашкавал
- 1 яйце
- 100 грама доматен сос
- брашно за поръсване на плота
- сол, зелени подправки и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разточете (върху набрашнена повърхност) бутер тестото под формата на правоъгълник и намажете с доматения сос, като оставите по около сантиметър от всички страни без покритие.
Подредете разрязаните на две топчета моцарела, поръсете с кашкавала (който преди това сте настъргали) и нарязан магданоз, след което навийте тестото с плънката на руло (да не е много стегнато).
Поставете го във форма (дъното й покрийте с лист пергамент) и намажете повърхността с разбито яйце.
Поръсете със смлян черен пипер и изпечете в сгорещена на 170 градуса фурна за 20-25 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пица топчета
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Захарни бутер кифлички
- Вегетарианска пица
- Млечна пица с тиквички, царевица и сирене
- Пица с гъби, сирена и чесън
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Спаначени бутер рулца с рикота
- Пица-руло с колбаси, сирена и домати
- Пица с пилешко, лук и гъби
Коментари към Бутер руло-пица с моцарела и кашкавал