Бутер пица джоб с пеперони и моцарела

Необходими продукти:
- 1 бутер тесто от 400 грама
- 18 резена пеперони или друг колбас по избор
- 1 чаена чаша сос маринара
- 1/ 2 чаена чаша настърган чедър или друго твърдо сирене (кашкавал)
- 1 яйце за намазване
Начин на приготвяне:
Разрежете листа бутер тесто на 6 правоъгълника. Върху три от тях намажете по 1 лъжица от соса маринара и сложете по 5 резена колбас и сложете моцарела.
Покрийте с останалите 3 правоъгълника и притеснете краищата с вилица.
Намажете с яйце и печете докато се надуят и станат златисти на 200 градуса за около 20 минути.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: tasty.co
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да използваме плоча за пица
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Джоб пица с кори за лазаня
- Бърза пица на тиган
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бързо тесто за пица с мед
- Руло с колбас, крема сирене и яйца
- Розички от тиквички с крема сирене и мента
Коментари към Бутер пица джоб с пеперони и моцарела