Бутер пица джоб с пеперони и моцарела

Необходими продукти:
- 1 бутер тесто от 400 грама
- 18 резена пеперони или друг колбас по избор
- 1 чаена чаша сос маринара
- 1/ 2 чаена чаша настърган чедър или друго твърдо сирене (кашкавал)
- 1 яйце за намазване
Начин на приготвяне:
Разрежете листа бутер тесто на 6 правоъгълника. Върху три от тях намажете по 1 лъжица от соса маринара и сложете по 5 резена колбас и сложете моцарела.
Покрийте с останалите 3 правоъгълника и притеснете краищата с вилица.
Намажете с яйце и печете докато се надуят и станат златисти на 200 градуса за около 20 минути.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: tasty.co
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Сладка бутер баница с крема сирене и канела
- Как да използваме плоча за пица
- Пица с блат от качамак и плънка от бекон, лук и сирене
- Бутер тесто с пилешко, кашкавал и лук
- Пица с пилешко и царевица
- Мини пица във форма за мъфини
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутер руло с пушен колбас, кашкавал и горчица
- Хрупкава пица с крема сирене, чушки и маслини
Коментари към Бутер пица джоб с пеперони и моцарела