Питки от спагети с гъби и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сварени спагети
5-7 пресни печурки
2 яйца
70 грама кашкавал
1/2 сладка червена чушка
сол, пипер и други подправки на вкус
зелени подправки на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите до готовност, отцедете водата и оставете да се охладят. След това направете няколко разреза с нож по тях и тогава прибавете яйцата.
Нарежете зелените подправки и чушката, сложете и тях в съда със спагетите.
Ред е на гъбите. Тях също нарежете ситно, преди да смесите с останалите продукти. Подправете всичко на вкус, разбъркайте и оставете комбинацията да престои 10-15 минути, за да може гъбите да омекнат. Накрая сложете настъргания кашкавал и разбъркайте с вилица.
Сгорещете олио в тиган и в него изпържете питки от спагетеното тесто, от което загребвайте с лъжица.
Приготвяйте от двете страни, докато се появи красива румена коричка.
Може да поднесете със заквасена сметана, кетчуп или друг любим сос. Вкусни са и топли, и студени.
Добър апетит!
Снимки: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с печени чери домати, чеснова галета, пармезан и босилек
- Спагети с пармезан и яйца
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Паста папарделе с наденица и сметана
- Сос от сирене Бри със спагети
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Спагети със сос от рикота и лимон
Коментари към Питки от спагети с гъби и кашкавал