Пиле на скара с бира и лайм
![Пиле на скара с бира и лайм - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/pile-bira-laim.jpg)
Приготвянето на това апетитно ястие ще ви отнеме само около 50 минути. Да се захващаме!
Необходими продукти
- 4 обезкостени половини от пилешки гърди
Начин на приготвяне
Вземете голяма купа и в нея смесете бирата, сока от лайм, меда, чесъна, кориандъра, солта и пипера. Разбъркайте, докато медът се разтвори добре.
Излейте готовата смес върху пилешкото месо и го покрийте. Оставете да престои около 30 минути.
Предварително загрейте скарата до средна температура и леко я намазнете.
Извадете пилешкото месо от маринатата и го разтърсете, за да премахнете излишното. Печете месото по 6-7 минути от всяка страна, докато омекне и стане златисто-кавяво.
Сервирайте с гарнитура по избор. Да ви е сладко!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г MT3013
ПРОМОХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6803
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Защо е полезна маската за коса с бира
- За какво е полезна бирата?
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
Коментари към Пиле на скара с бира и лайм