Пиле на скара с бира и лайм
Приготвянето на това апетитно ястие ще ви отнеме само около 50 минути. Да се захващаме!
Необходими продукти
- 4 обезкостени половини от пилешки гърди
Начин на приготвяне
Вземете голяма купа и в нея смесете бирата, сока от лайм, меда, чесъна, кориандъра, солта и пипера. Разбъркайте, докато медът се разтвори добре.
Излейте готовата смес върху пилешкото месо и го покрийте. Оставете да престои около 30 минути.
Предварително загрейте скарата до средна температура и леко я намазнете.
Извадете пилешкото месо от маринатата и го разтърсете, за да премахнете излишното. Печете месото по 6-7 минути от всяка страна, докато омекне и стане златисто-кавяво.
Сервирайте с гарнитура по избор. Да ви е сладко!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- За какво е полезна бирата?
- Защо е полезна маската за коса с бира
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Месо на токачка
Коментари към Пиле на скара с бира и лайм