Пилешки крилца с лютивка и чесън

Необходими продукти:
1 килограм пилешки крилца
3 скилидки чесън
200 грама майонеза
лютивка на вкус
млян черен пипер на вкус
олио за подмазване
Начин на приготвяне:
Направете марината, смесвайки майонезата, лютивката, нарязания на ситно чесън и черния пипер. Сложете крилцата в нея да се мариноват в продължение на 2 часа. Подмажете дъното на тава с олио и в нея подредете крилцата на един слой. Изпечете ги в предварително загрята фурна до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Пържени пилешки трътки с подправки
Коментари към Пилешки крилца с лютивка и чесън