Пилешки крилца с лютивка и чесън
Необходими продукти:
1 килограм пилешки крилца
3 скилидки чесън
200 грама майонеза
лютивка на вкус
млян черен пипер на вкус
олио за подмазване
Начин на приготвяне:
Направете марината, смесвайки майонезата, лютивката, нарязания на ситно чесън и черния пипер. Сложете крилцата в нея да се мариноват в продължение на 2 часа. Подмажете дъното на тава с олио и в нея подредете крилцата на един слой. Изпечете ги в предварително загрята фурна до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Домат
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Пилешки крилца с лютивка и чесън