Пилешки бутерки с лук и магданоз
Необходими продукти:
- 2 парчета пилешки гърди
- 1/2 глава лук
- 350 грама бутер тесто
- шепа магданоз
- малко брашно
- 1 яйце
- подправки
Начин на приготвяне:
Фурната включете на 200 градуса. Лука нарежете на тънки полукръгчета, магданоза - накълцайте, яйцето разбийте.
Смелете пилешкото филе с помощта на блендер и го смесете с лука и магданоза, подправете.
Разрежете тестото на две равни части, върху които разпределете плънката и навийте рула.
Намажете с разбитото яйце повърхността им и нарежете на малки парчета.
Изпечете бутерките за 20 минути, докато се образува златиста коричка.
Добър апетит!
Източник: 4tololo.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Пилешки бутерки с лук и магданоз