Пилешка супа с топено сирене, ориз и картофи

Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
400 грама топено сирене
150 грама ориз
400 грама картофи
150 грама маркови
150 грама лук
сол и смлян черен пипер на вкус
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте филето с 3 литра вода, подправете на вкус и сварете месото до готовност. Тогава го извадете от бульона.
Нека той продължи да ври и изсипете в него ориза. 10 минути по-късно прибавете ситно нарязания лук и настърганите моркови, обелените и нарязани на кубчета картофи. Оставете всичко да се вари в продължение на 5-7 минути и добавете месото, което също сте нарязали предварително на кубчета.
Оставете супата на котлона до пълна готовност на картофите. Щом те омекнат достатъчно, сложете топеното сирене, разбъркайте и свалете от огъня.
Поръсете ястието с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recipedays.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИКОМП ЕНТЕРАЛНА ХРАНА С ВКУС НА ПИЛЕШКА СУПА С КЪРИ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Пилешка супа с елда
- Пилешка крем супа с праз
- Пуешка супа със зеленчуци
- Пилешка супа с броколи, праз и картофи
- Бистра пилешка супа с целина и моркови
- Френска пилешка супа с топено сирене
- Пилешка крем супа с ориз, парченца месо и джинджифил
- Мексиканска червена супа Позоле
- Гъста супа от пилешки воденички с леща, картофи и чесън
- Пилешка каша с фенел и ориз
Коментари към Пилешка супа с топено сирене, ориз и картофи