Пилешка супа със сварени яйца

Необходими продукти:
3 литра вода
1 глава лук
3 яйца
300 грама пилешко филе
копър, магданоз
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Налейте водата в подходяща тенджера и поставете на котлона. Измийте филето, сложете го във водата и изчакайте, докато тя заври. Когато това стане, махнете образувалата се пяна.
Обелете лука, измийте и нарежете на ситно. Добавете го в тенджерата, сложете черен пипер и сол на вкус, оставете всичко да се вари в продължение на 30 минути.
Сварете отделно яйцата (около 10 минути).
Когато филето се свари, накъсайте с ръце и върнете отново в бульона.
Нарежете магданоза и/или копъра, яйцата обелете и разреже на две части по дължина.
Разпределете бульона с месото в подходящи чинии или купи, във всяка от тях сложете по две парчета яйце, поръсете със зелените подправки и поднесете супата гореща.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИКОМП ЕНТЕРАЛНА ХРАНА С ВКУС НА ПИЛЕШКА СУПА С КЪРИ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Пилешка супа с елда
- Пилешка крем супа с праз
- Пуешка супа със зеленчуци
- Пилешка супа с броколи, праз и картофи
- Бистра пилешка супа с целина и моркови
- Френска пилешка супа с топено сирене
- Пилешка крем супа с ориз, парченца месо и джинджифил
- Мексиканска червена супа Позоле
- Гъста супа от пилешки воденички с леща, картофи и чесън
- Пилешка каша с фенел и ориз
Коментари към Пилешка супа със сварени яйца