Пикантни пилешки дробчета в бекон

Необходими продукти:
200 грама пилешки дробчета
100 грама бекон
лют пипер и сол на вкус
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Попарете дробчетата с вряща вода, изпържете ги до полуготовност заедно с чесъна и подправките.
След това увийте в бекона и изпечете във фурната при температура от 180-200 градуса в продължение на около 35 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Пържени пилешки трътки с подправки
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Пикантни пилешки дробчета в бекон