Пикантни пилешки дробчета в бекон

Необходими продукти:
200 грама пилешки дробчета
100 грама бекон
лют пипер и сол на вкус
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Попарете дробчетата с вряща вода, изпържете ги до полуготовност заедно с чесъна и подправките.
След това увийте в бекона и изпечете във фурната при температура от 180-200 градуса в продължение на около 35 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Руладини с бекон на фурна
- Перфектната марината за пилешко месо
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Мариновано овче сирене с босилек
Коментари към Пикантни пилешки дробчета в бекон