Печен хляб с яйца и домати

Необходими продукти:
Необходими продукти:
няколко филии хляб
няколко яйца (в зависимост от броя филии)
резени домат
олио
сол
Начин на приготвяне:
Подмажете дъното на тиган с олио, поставете на котлона и подредете филиите в съда. Върху всяка сложете по резен-два домат и подсолете на вкус.
Когато хлябът се запече, обърнете от другата страна заедно с доматите по повърхността. Отгоре чукнете яйцата, разбъркайте леко, затворете тигана с капак и намалете температурата.
Оставете ястието да се приготвя до желаната готовност на яйцата.
Може да поръсите с нарязани зелени подправки, преди да поднесете или да сервирате със сирене.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Кюфтета от хляб и коприва
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Хлебен пудинг
- Плосък хляб без глутен
- Ядков хляб без брашно
- Млечни чеснови хлебчета с риган и морска сол
- Тъмен бананов хляб
- Чеснов хляб с кашкавал и маслини
Коментари към Печен хляб с яйца и домати