Печен хляб с яйца и домати

Необходими продукти:
Необходими продукти:
няколко филии хляб
няколко яйца (в зависимост от броя филии)
резени домат
олио
сол
Начин на приготвяне:
Подмажете дъното на тиган с олио, поставете на котлона и подредете филиите в съда. Върху всяка сложете по резен-два домат и подсолете на вкус.
Когато хлябът се запече, обърнете от другата страна заедно с доматите по повърхността. Отгоре чукнете яйцата, разбъркайте леко, затворете тигана с капак и намалете температурата.
Оставете ястието да се приготвя до желаната готовност на яйцата.
Може да поръсите с нарязани зелени подправки, преди да поднесете или да сервирате със сирене.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Хлебен пудинг
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди
- Запечено козе сирене с мед и орехи
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Изкуството, наречено сандвич
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
Коментари към Печен хляб с яйца и домати