Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печен лук с гъби, бекон и пармезан

Печен лук с гъби, бекон и пармезан

от 05 сеп 2018г.
Печен лук с гъби, бекон и пармезан - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 големи глави стар лук
  • 3-4 ивици сурово-пушен бекон
  • 2 скилидки чесън
  • стрък розмарин
  • 40 грама пармезан
  • 6 супени лъжици готварска сметана (33% масленост)
  • 30-40 милилитра зехтин
  • 1 голяма печурка или няколко малки
  • сол, черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Отрежете дъното и капачето на двете глави лук. Останалото пуснете във вряща вода за 15 минути, след което извадете и охладете.

Внимателно издълбайте вътрешната част и се заемете с направата на плънката.

Нарежете ситно скилидките чесън, вътрешността на лука и печурките. Изпържете заедно продуктите в нагорещения зехтин със стръка розмарин (за около 7-10 минути).

След това към сместа прибавете настъргания пармезан и налейте готварската сметана. Затоплете за минута и оставете плънката да престои 5 минути.

Тя се получава гъста. Разпределете я в лучените чашки, които "облечете" в ивиците бекон (може да ги закрепите с помощта на стръкчета розмарин).

Поръсете с пармезан и поставете предястието в загрята до 200-220 градуса фурна за 10 минути.

Резултатът е изискан и празничен.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: hlebopechka.ru

Още по темата:
  • Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
  • Гарнитура от киноа Гарнитура от киноа
  • Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна) Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
  • Хрупкав пържен лук Хрупкав пържен лук
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
70.41лв. / 36.00 €

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
150.50лв. / 76.95 €

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл

Безплатна доставка за България!
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
16.90лв. / 8.64 €

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
8.50лв. / 4.35 €

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
2.70лв. / 1.38 €

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
43.41лв. / 22.20 €

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА

Коментари към Печен лук с гъби, бекон и пармезан

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печен лук с гъби, бекон и пармезан
    www.framar.bg 
    на 22 August 2025 в 08:31
    Коментирайте "Печен лук с гъби, бекон и пармезан"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Ползи и вреди на червения лук
  • Пилешки дробчета с лук
  • Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
  • Лучени кръгчета на скара
  • Облекчете синузита с лук
  • Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
  • Полезните ефекти на лука
  • Шалот, Лук шалот
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
В Израел ще бъде направена първата трансплантация на гръбначен мозъкВ Израел ще бъде направена първата трансплантация на гръбначен мозък

В Израел ще бъде направена първата трансплантация на гръбначен мозък

от 21 авг 2025г.Прочети повече
Диабетна комаДиабетна кома

Диабетна кома

от 21 авг 2025г.Прочети повече
Хапчето за аборт мифепристон забавя развитието на рака на гърдатаХапчето за аборт мифепристон забавя развитието на рака на гърдата

Хапчето за аборт мифепристон забавя развитието на рака на гърдата

от 21 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 36 дни, 19 часа и 13 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 41 дни, 22 часа и 35 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

СПИРТНИ ТАМПОНИ 70% МАЙМЕД * 100

КРАСИВО БЕЗРАЗСЪДСТВО - Л. ДЖ. ШЕН - СИЕЛА

ЧОВЕК НА ИМЕ УВЕ - ФРЕДЕРИК БАКМАН - мека корица - СИЕЛА

КАНПОЛ ТУПФИ (КЛЕЧКИ) ЗА УШИ С ОГРАНИЧИТЕЛ * 56

ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН ФЛУОРИД 75 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ТРОКСЕВАЗИН ГЕЛ 40 г ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 21 авг 2025г. в 18:09:31

ТРОКСЕВАЗИН ГЕЛ 40 г ТЕВА

Коментар на: никола от 21 авг 2025г. в 17:41:34

СИЛИКОНОВА ФЛУОРИСЦЕНТНА ГРИВНА С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА АРОМА ДИФЕНС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 21 авг 2025г. в 14:44:34

БУТАРЕН капсули * 90

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 21 авг 2025г. в 14:43:56

БЛАНД таблетки * 30 ПРИ СТРЕС БОТАНИК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 21 авг 2025г. в 14:37:46
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival