Печен лук с балсамов оцет и зехтин

Необходими продукти:
3 големи глави лук
3 супени лъжици зехтин
1/4 чаена чаша балсамов оцет
сол, захар и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява. През това време разрежете главите лук на 4 части и ги сложете в дълбок съд. Полейте с балсамовия оцет, зехтина и поръсете със сол, захар и смлян черен пипер на вкус. Разбъркайте старателно.
Прехвърлете в подходяща тава, покрийте с фолио и поставете във фурната за 20-25 минути. След това махнете фолиото и нека лукът се пече още толкова време, за да стане златист.
Поднесете го топъл.
Добър апетит!
Снимки: chtogotovite.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Един месец закусвайте с печен лук, за да се предпазите от диабет
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
- Картофен колбас с лук
- Палачинки със сирене и лук
- Печен лук с плънка от шунка, пармезан и сметана
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Пресни картофи с лук и бекон
- Лучен пастет с крема сирене и майонеза
Коментари към Печен лук с балсамов оцет и зехтин