Печен грейпфрут с канела и кафява захар

Необходими продукти:
2 грейпфрута
4 супени лъжици кафява захар
1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Измийте добре цитрусите и ги разрежете на две части.
След това с помощта на тънък остър нож отделете месестата част от белите ципи.
Прокарайте ножа между кората и сочната вътрешност, но не изваждайте последната от образувалата се "купичка".
Смесете кафявата захар и канелата, с тази комбинация поръсете половинките плодове, които подредете в подходящ съд.
Поставете във фурната, която преди това сте загрели до 250 градуса и изпечете десерта за около 7-10 минути.
Поднесете го леко охладен.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИВАНА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ГРЕЙПФРУТ 10 мл
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ГРЕЙПФРУТ 10 мл
НЕИСС МАТИРАЩ И БАЛАНСИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ГРЕЙС КОЛ БУТИК ДУШ ГЕЛ МАНДАРИНА, БОСИЛЕК И ГРЕЙПФРУТ 500 мл
ГРЕЙПФРУТ ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА капсули * 30 VIRIDIAN
ГРЕЙС КОЛ БУТИК СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНДАРИНА, БОСИЛЕК И ГРЕЙПФРУТ 225 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Грейпфрут - ползи за здравето и противопоказания
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Диета с грейпфрут - едноседмична
- 3-дневна диета с грейпфрут и яйца
- Грейпфрут
- Плодово смути с грейпфрут и ленени семена
- Понижете нивата на холестерол с цитруси
- Сладко от грейпфрут
- Смути от грейпфрут, банан и морков със соево мляко
- Направете си натурален почистващ препарат от грейпфрут и оцет
Коментари към Печен грейпфрут с канела и кафява захар