Печен грейпфрут с канела и кафява захар
Необходими продукти:
2 грейпфрута
4 супени лъжици кафява захар
1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Измийте добре цитрусите и ги разрежете на две части.

След това с помощта на тънък остър нож отделете месестата част от белите ципи.
Прокарайте ножа между кората и сочната вътрешност, но не изваждайте последната от образувалата се "купичка".

Смесете кафявата захар и канелата, с тази комбинация поръсете половинките плодове, които подредете в подходящ съд.

Поставете във фурната, която преди това сте загрели до 250 градуса и изпечете десерта за около 7-10 минути.

Поднесете го леко охладен.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ФОРМУЛА МНОЖЕСТВО ФИБРИ капсули * 120
САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ С ГРЕЙПФРУТ И ЛИЛИЯ 240 г
Б.ФРЕШ ДЕО СТИК С ЦВЯТ НА ГРЕЙПФРУТ 50 г
АУРА ХЕРБАЛС ОРЕХОВ КОМПЛЕКС капки 50 мл
КОКОНА МАДЪР ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ 50 мл
МАКЕДА БОТАНИКС КОМПЛЕКТ ЗА АРОМАТЕРАПИЯ NEW LIFE SET
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Суити
- Грейпфрут - ползи за здравето и противопоказания
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- 3-дневна диета с грейпфрут и яйца
- Грейпфрут
- Направете си витаминозна детоксикираща напитка от грейпфрут и куркума
- Салата от сьомга, грейпфрут и авокадо с медено-лимонов дресинг
- Сладко от грейпфрут
- Диета с грейпфрут - едноседмична
- Смути от сурова тиква и грейпфрут с канела и мед
Коментари към Печен грейпфрут с канела и кафява захар