Печен грейпфрут с канела и кафява захар
Необходими продукти:
2 грейпфрута
4 супени лъжици кафява захар
1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Измийте добре цитрусите и ги разрежете на две части.
След това с помощта на тънък остър нож отделете месестата част от белите ципи.
Прокарайте ножа между кората и сочната вътрешност, но не изваждайте последната от образувалата се "купичка".
Смесете кафявата захар и канелата, с тази комбинация поръсете половинките плодове, които подредете в подходящ съд.
Поставете във фурната, която преди това сте загрели до 250 градуса и изпечете десерта за около 7-10 минути.
Поднесете го леко охладен.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ FASIO 200 мл
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН МЕНТА, ЛАЙМ ГРЕЙПФРУТ NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ЛИМОН ЮЗУ, ГРЕЙПФРУТ И ПОРТОКАЛ 20 мл 0776301
Б.ФРЕШ ДЕО СТИК С ЦВЯТ НА ГРЕЙПФРУТ 50 г
НовЕТЕРИКА ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ГРЕЙПФРУТ 10 мл
КЕВИН ЛЕВРОН ЛЕВРО ЛИЙН таблетки * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Грейпфрут - ползи за здравето и противопоказания
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Коктейл Палома
- 3-дневна диета с грейпфрут и яйца
- Диета с грейпфрут - едноседмична
- Сладко от грейпфрут
- Слънчев фреш от грейпфрут с моркови
- Суити
- Салата от сьомга, грейпфрут и авокадо с медено-лимонов дресинг
- Как да отстраним мухъла от дома по 3 лесни начина?
Коментари към Печен грейпфрут с канела и кафява захар