Печен грейпфрут с канела и кафява захар

Необходими продукти:
2 грейпфрута
4 супени лъжици кафява захар
1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Измийте добре цитрусите и ги разрежете на две части.
След това с помощта на тънък остър нож отделете месестата част от белите ципи.
Прокарайте ножа между кората и сочната вътрешност, но не изваждайте последната от образувалата се "купичка".
Смесете кафявата захар и канелата, с тази комбинация поръсете половинките плодове, които подредете в подходящ съд.
Поставете във фурната, която преди това сте загрели до 250 градуса и изпечете десерта за около 7-10 минути.
Поднесете го леко охладен.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ФОРМУЛА МНОЖЕСТВО ФИБРИ капсули * 120
ПРАЙВ ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА ROUGE 95 мл
CHIC 'N GLAM MODERN ТОАЛЕТНА ВОДА ЗА МЪЖЕ 100 мл
БИОКЛИНИКА ЦЕЛУ-СТОП КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
НовМАГНЕЗИЙ + B КОМПЛЕКС пакетчета * 20 АЛКАЛОИД
ГРЕПОФИТ спрей за уста 14 мл ENERGY GROUP
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Грейпфрут - ползи за здравето и противопоказания
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Пийте ефикасна напитка за отслабване от целина, цвекло, грейпфрут и кейл
- 3-дневна диета с грейпфрут и яйца
- Направете си натурален почистващ препарат от грейпфрут и оцет
- Грейпфрут
- Плодово смути с грейпфрут и ленени семена
- Ананасово смути със сок от грейпфрут и джинджифил
- Направете си витаминозна детоксикираща напитка от грейпфрут и куркума
- Салата от сьомга, грейпфрут и авокадо с медено-лимонов дресинг
Коментари към Печен грейпфрут с канела и кафява захар