Печени ябълки с масло и орехи
Необходими продукти:
6 средни ябълки
90 грама тръстикова захар
90 грама масло
50 грама нарязани орехови ядки
3 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Измийте добре ябълките, издълбайте сърцевината със семената им и около отвора обелете кората.
Подредете плодовете в тава, запълнете ги със смес от орехите, захарта и маслото. След това налейте малко вода в съда и поставете в предварително загрята фурна за 45 минути. Ябълките трябва да омекнат.
Поднесете ги горещи, полейте ги със сока, който се е отделил при печенето.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ЖЕНАТА 20 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Диета с ябълки за 7 дни
- Орехи - ползи и вреди
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Обикновен маслен крем
Коментари към Печени ябълки с масло и орехи