Печени ябълки с масло и орехи

Необходими продукти:
6 средни ябълки
90 грама тръстикова захар
90 грама масло
50 грама нарязани орехови ядки
3 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Измийте добре ябълките, издълбайте сърцевината със семената им и около отвора обелете кората.
Подредете плодовете в тава, запълнете ги със смес от орехите, захарта и маслото. След това налейте малко вода в съда и поставете в предварително загрята фурна за 45 минути. Ябълките трябва да омекнат.
Поднесете ги горещи, полейте ги със сока, който се е отделил при печенето.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ЗА ЖЕНАТА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Орехи - ползи и вреди
- Млечно смути със замразени плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Кактус
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Гранадила - ползи за здравето
Коментари към Печени ябълки с масло и орехи