Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки

Необходими продукти:
500 грама пресни праскови
3 супени лъжици захар
1/2 чаена лъжица смляна канела
100 грама джинджифилови бисквити (може да замените с орехи или други ядки)
10 грама масло
йогурт за поднасяне
Начин на приготвяне:
Нарежете прасковите на едри парчета. Смесете захарта и канелата и оваляйте плодовете в тях.
Смелете джинджифиловите бисквитки и половината прибавете при прасковите.
Вземете лист алуминиево фолио, в средата му изсипете прасковите и сложете маслото. Оформете като пакет и поставете върху загрята скара за 7-8 минути.
След това прехвърлете плодовете в подходящ съд и поднесете с йогурт и останалите натрошени бисквити.
Добър апетит!
Снимка: domashniy.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
ПАРАЗИТОЛ-121 ТИНКТУРА 50 мл ЕЛИС ХЕРБС
СОУ СИМПЪЛ ПАРФЮМНО ОЛИО №21 АНАНАС И ДЖИНДЖИФИЛ 50 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЯБЪЛКИ, ПРАСКОВИ И МАНГО 190 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
КИНЕТИКС ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО БОРОВИНКА И ПРАСКОВА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Млечно смути със замразени плодове
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
- Праскови - ползи за здравето и състав
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Салак
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки