Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки
Необходими продукти:
500 грама пресни праскови
3 супени лъжици захар
1/2 чаена лъжица смляна канела
100 грама джинджифилови бисквити (може да замените с орехи или други ядки)
10 грама масло
йогурт за поднасяне
Начин на приготвяне:
Нарежете прасковите на едри парчета. Смесете захарта и канелата и оваляйте плодовете в тях.
Смелете джинджифиловите бисквитки и половината прибавете при прасковите.
Вземете лист алуминиево фолио, в средата му изсипете прасковите и сложете маслото. Оформете като пакет и поставете върху загрята скара за 7-8 минути.
След това прехвърлете плодовете в подходящ съд и поднесете с йогурт и останалите натрошени бисквити.
Добър апетит!
Снимка: domashniy.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА PASSION FRUIT 80 г + 15 хартиени филтъра
ЧЕРЕН ЧАЙ ФИЛТЪР ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ * 20 AHMAD TEA
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ЛИПОФЕДРИН УЛТРА СВЕЛТ саше * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Фейхоа
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ябълков сладкиш с грис
- Млечно смути със замразени плодове
Коментари към Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки