Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки

Необходими продукти:
500 грама пресни праскови
3 супени лъжици захар
1/2 чаена лъжица смляна канела
100 грама джинджифилови бисквити (може да замените с орехи или други ядки)
10 грама масло
йогурт за поднасяне
Начин на приготвяне:
Нарежете прасковите на едри парчета. Смесете захарта и канелата и оваляйте плодовете в тях.
Смелете джинджифиловите бисквитки и половината прибавете при прасковите.
Вземете лист алуминиево фолио, в средата му изсипете прасковите и сложете маслото. Оформете като пакет и поставете върху загрята скара за 7-8 минути.
След това прехвърлете плодовете в подходящ съд и поднесете с йогурт и останалите натрошени бисквити.
Добър апетит!
Снимка: domashniy.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
ШОКУБУЦУ ДУШ-ПЯНА ПРАСКОВА 450 мл
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ ДЕЗОДОРАНТ 44 CATS MILADY 75 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
ПРОЕРЕКТА ШОТ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Праскови - ползи за здравето и състав
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Кактус
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как цели плодове се побират в бутилка?
Коментари към Печени праскови с йогурт и джинджифилови бисквитки