Печени мариновани зеленчуци

Необходими продукти:
- 1 глава червен лук
- 6 домата
- 100 грама чери домати
- 3-4 листенца пресен босилек
- сол, черен пипер на вкус
- 300 грама нарязано свежо сирене
- 1 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 20 милилитра балсамов оцет
- 10 милилитра соев сос
- 3 супени лъжици зехтин
- с пресована чеснова скилидка
- няколко стръка пресен магданоз
- 1 чаена лъжичка сух риган
- щипка чубрица
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на полумесеци, сложете го в тава и прибавете разполовените домати и черита. Нарежете листенцата босилек и ги прибавете. Подправете със сол, черен пипер и разбъркайте.
В купа смесете чушките, оцета, соевия сос, зехтина, чесъна, магданоза, ригана и чубрицата. Разбъркайте сместа и залейте зеленчуците с нея.
Гарнирайте със сиренето, загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 25-30 минути. Охладете, разсипете и поднесете ястието с питие по избор.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.seasonsandsuppers.ca
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Мариновани свински уши
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Мариновано овче сирене с босилек
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
Коментари към Печени мариновани зеленчуци