Печени мариновани зеленчуци
Необходими продукти:
- 1 глава червен лук
- 6 домата
- 100 грама чери домати
- 3-4 листенца пресен босилек
- сол, черен пипер на вкус
- 300 грама нарязано свежо сирене
- 1 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 20 милилитра балсамов оцет
- 10 милилитра соев сос
- 3 супени лъжици зехтин
- с пресована чеснова скилидка
- няколко стръка пресен магданоз
- 1 чаена лъжичка сух риган
- щипка чубрица
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на полумесеци, сложете го в тава и прибавете разполовените домати и черита. Нарежете листенцата босилек и ги прибавете. Подправете със сол, черен пипер и разбъркайте.
В купа смесете чушките, оцета, соевия сос, зехтина, чесъна, магданоза, ригана и чубрицата. Разбъркайте сместа и залейте зеленчуците с нея.
Гарнирайте със сиренето, загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 25-30 минути. Охладете, разсипете и поднесете ястието с питие по избор.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.seasonsandsuppers.ca
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН КОМПЛЕКТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 70057
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПУЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАПИЯТА ГЕРСОН. ДОКАЗАНАТА ХРАНИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА И ДРУГИ НЕЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ШАРЛОТ ГЕРСОН, МОРТЪН УОКЪР - ИЗТОК - ЗАПАД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Алкална диета
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани свински уши
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Мариновани цели моркови с чесън и оцет
Коментари към Печени мариновани зеленчуци