Печена риба в сметанов сос

Необходими продукти:
1 кг филе от морска риба по ваш избор
250 гр майонеза
250 гр сметана
250 гр кашкавал
2 скилидки чесън
подправки по ваш избор
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете филето в подмазана с масло тава (или застлана с хартия за печене). Поръсете с подправки за риба, сложете и малко сол.
Направете соса. Смесете сметаната и майонезата, към тях прибавете настъргания кашкавал и счукания чесън. Разбъркайте и със сместа залейте рибата. Изпечете при 180 градуса в продължение на около 30 минути. Сервира се топла.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Хрупкави тиквички на фурна с чесън и пармезан
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Пълнени сурови чушки с извара, сметана и чесън
- Печени кайсии с мащерка и мед
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Френски дресинг за зеленчукова салата
- Чеснов салатен дресинг с босилек и риган
Коментари към Печена риба в сметанов сос