Печена риба в сметанов сос
Необходими продукти:
1 кг филе от морска риба по ваш избор
250 гр майонеза
250 гр сметана
250 гр кашкавал
2 скилидки чесън
подправки по ваш избор
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете филето в подмазана с масло тава (или застлана с хартия за печене). Поръсете с подправки за риба, сложете и малко сол.
Направете соса. Смесете сметаната и майонезата, към тях прибавете настъргания кашкавал и счукания чесън. Разбъркайте и със сместа залейте рибата. Изпечете при 180 градуса в продължение на около 30 минути. Сервира се топла.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сос Бъфало
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Печена риба в сметанов сос