Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън
Необходими продукти:
- 100 грама топено сирене
- 2 твърдо сварени кокоши яйца
- 1 супена лъжица домашна майонеза
- шепа черни маслини без костилки
- 2 малки скилидки чесън
- щипка сол при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете и смесете яйцата и топеното сирене. Към тях прибавете кръгчета черни маслини, пресования чесън и лъжица майонеза. По желание подсолете и разбъркайте.
Пастетът е готов за нанасяне върху филия хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от нахут с гъби и зеленчуци
- Соев пастет
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Бобен пастет с орехи
- Яйчен пастет с чесън и орехи
- Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок
- Пастет от нахут с маслини и червен лук
- Пастет от извара с домати и лук
- Пастет от нахут и слънчогледови семена с мед
Коментари към Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън