Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън

Необходими продукти:
- 100 грама топено сирене
- 2 твърдо сварени кокоши яйца
- 1 супена лъжица домашна майонеза
- шепа черни маслини без костилки
- 2 малки скилидки чесън
- щипка сол при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете и смесете яйцата и топеното сирене. Към тях прибавете кръгчета черни маслини, пресования чесън и лъжица майонеза. По желание подсолете и разбъркайте.
Пастетът е готов за нанасяне върху филия хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от авокадо с чесън, сирене и люти чушки
- Топено сирене с гъби и лук
- Топено сирене
- Пастет от рачешко месо и синап
- Пюре от сирене с кисели краставички и лук
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Яйчен пастет с чесън и орехи
- Домашен гъбен пастет
- Пастет от извара с домати и лук
Коментари към Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън