Пастет от сардини и яйца
Необходими продукти:
- 200 грама сардини в зехтин
- връзка пресен лук
- 1/2 глава лук
- 1 чаена лъжичка сусамово олио
- сол, черен пипер на вкус
- сок от един лимон
- 2-3 сварени яйца
Начин на приготвяне:
В купа смесете сардините и яйцата. Добавете нарязаните на ситно два вида лук, подправете с лимонов сок, сол, черен пипер на вкус и сусамово олио. Разбъркайте сместа с вилица, до получаването на хомогенна смес. Охладете и поднесете пастета, гарниран върху брускета.
Добър апетит!
Източник: estoyhechouncocinillas.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от нахут с гъби и зеленчуци
- Соев пастет
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Бобен пастет с орехи
- Пастет от печени зеленчуци с чесън и лук
- Яйчен пастет с чесън и орехи
- Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок
- Пастет от нахут с маслини и червен лук
- Пастет от извара с домати и лук
Коментари към Пастет от сардини и яйца