Пастет от сардини и яйца
Необходими продукти:
- 200 грама сардини в зехтин
- връзка пресен лук
- 1/2 глава лук
- 1 чаена лъжичка сусамово олио
- сол, черен пипер на вкус
- сок от един лимон
- 2-3 сварени яйца
Начин на приготвяне:
В купа смесете сардините и яйцата. Добавете нарязаните на ситно два вида лук, подправете с лимонов сок, сол, черен пипер на вкус и сусамово олио. Разбъркайте сместа с вилица, до получаването на хомогенна смес. Охладете и поднесете пастета, гарниран върху брускета.
Добър апетит!
Източник: estoyhechouncocinillas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Яйчен пастет с чесън и орехи
- Домашен гъбен пастет
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Мариновани сардини по испански
- Пастет от авокадо с чесън, сирене и люти чушки
- Пастет от пушена сьомга с лук и магданоз
- Пица от царевично тесто със сардини, домати и моцарела
Коментари към Пастет от сардини и яйца