Пастет от маслини със сварени яйца

Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН МАСЛИНА ТОСКАНА 150 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 4.3 ЗЛАТИСТО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП МАСКА ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 250 мл
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЦЕТАФИЛ ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ 48 мл
НовГЛОБАЛ ХИЙЛИНГ РИГАН МАСЛО капсули * 60
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Салата от крема сирене с маслини, кашкавал и зелен лук
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца