Пастет от маслини със сварени яйца

Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 3 ТЪМНО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 300 мл
ХОЛЕСФИТОЛ НГ таблетки * 56 ТИЛМАН
ЛАВЕНА МОЯТА ПРИРОДА КРЕМ-САПУН МАСЛИНА 75 г
СОУ СИМПЪЛ BEAUTY MAMA НАТУРАЛНО МАСЛО ПРИ СТРИИ ЗА БРЕМЕННИ 200 мл
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Хапки от маслини в тесто
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца