Пастет от маслини със сварени яйца
Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
КОЛИЙФ ОВЛАЖНЯВАЩО И УСПОКОЯВАЩО ОЛИО ЗА БЕБЕШКА КОЖА И СКАЛП 30 мл
ЛУМЕНЕ VALO НОЩЕН КРЕМ-МАСКА С ВИТАМИН Ц ЗА БЛЯСЪК И СИЯНИЕ 50 мл 80228
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ 30 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 10 УЛТРА БЛОНД
БИОНДА МАСКА ЗА СУХА КОСА С МАСЛИНОВО МАСЛО И КЕРАТИН 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Тръбички от лаваш със сирене, маслини и шунка
- Салата от рулца от раци с калмари, яйца и маслини
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца