Пастет от маслини със сварени яйца
Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.52 БОЖОЛЕ
ПРОМОДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ОТСЛАБВАНЕ
НЕИСС БУТЕР ЗА ТЯЛО МОРИНГА И АРГАН 250 мл
МЕА НАТУРА ШАМПОАН С МАСЛИНА ЗА СУХА И ДЕХИДРАТИРАНА КОСА 300 мл
ГЕВОЛ FUSSKRAFT ПЯНА ЗА КРАКА 125 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ УСПОКОЕНИЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Сушени маслини с подправки
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца