Пастет от маслини с чесън и риган

Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИВИА ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНИ 300 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.31 ЗЛАТЕН КЕСТЕН
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНАТА
ХРИСТИНА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МАСЛО С СРЕДНА ЗАЩИТА SPF 25 150 мл
ЛАВЕНА МОЯТА ПРИРОДА КРЕМ-САПУН МАСЛИНА 75 г
ЕНДОПЛАК капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Салата от маслини и лук
- Фокача с подправки, маслини, чесън и сусам
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Пастет от пилешки черен дроб с чесън и коняк
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган