Пастет от маслини с чесън и риган
Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
КОЛИЙФ ОВЛАЖНЯВАЩО И УСПОКОЯВАЩО ОЛИО ЗА БЕБЕШКА КОЖА И СКАЛП 30 мл
ЛУМЕНЕ VALO НОЩЕН КРЕМ-МАСКА С ВИТАМИН Ц ЗА БЛЯСЪК И СИЯНИЕ 50 мл 80228
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ 30 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 10 УЛТРА БЛОНД
БИОНДА МАСКА ЗА СУХА КОСА С МАСЛИНОВО МАСЛО И КЕРАТИН 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Тръбички от лаваш със сирене, маслини и шунка
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган