Пастет от маслини с чесън и риган

Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 1.0 АБАНОСОВО ЧЕРЕН
НАТАСПИН H капсули * 30 ВАЛЕНТИС
ПОЛАР АЙС ПЕРФЕКТ КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50 мл.
АЛОКСИ ПОЧИСТВАЩ ШАМПОАН ESSENTIAL 7 OIL 1000 мл
ПЕКТАМИКС ХОЛЕСТЕРОЛ 400 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган