Пастет от маслини с чесън и риган
Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 3.0 КАДИФЕНО КАФЯВ
КАЛИВИТА ВИРАГО таблетки * 90
УРИНАЛ НЕФРО таблетки * 30 ВАЛМАРК
КОКОНА БЕБИНО БЕБЕШКО МАСЛО ЗА ТЯЛО С ПОМПА 200 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 4.26 ТЪМНА ВИШНА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Мариновани пикантни зелени маслини с риган и лимон
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган