Пастет от маслини с чесън и риган

Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ МАСЛИНА 50 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9.21S ПЕРЛЕНО РУС
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
НАТТО ОЛИВ таблетки * 30 НИКСЕН
НАТУГЕНА МИКРОВЕДА ЛАЙФ 1000 мл
Безплатна доставка за България!ВЕГАВЕРО РЕФЛУКС КОМПЛЕКС + МУКОСЕЙВ капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини и лук
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган