Пастет от индийско кашу и копър
Необходими продукти:
- 200 грама сурово индийско кашу
- 20 милилитра лимонов сок
- 1 връзка пресен копър
- 5 грама сол
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във вода за едно денонощие, прецедете ги през гевгир и сложете в блендер.

Смелете ги фино, пресипете в купичка и добавете солта, копъра, лимоновия сок. Разбъркайте до хомогенност, охладете и поднесете пастета върху хлебче.

Добър апетит!
Източник: www.lacuisinedebernard.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Кашу, Индийско кашу, Индийски фъстък
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Пилешки пастет с желе от червено вино
- Соев пастет
- Домашен гъбен пастет
- Домашен месен пастет с картофи
- Пастет от леща с орехи
Коментари към Пастет от индийско кашу и копър