Паста с риба тон и грах

Необходими продукти:
300 грама консервиран грах
300 грама консерва риба тон
100 милилитра бяло вино
100 грама лук
400 грама консервирани домати в собствен сок
сол и смлян черен пипер на вкус
други подправки по избор и на вкус
паста по ваш избор
пресен магданоз или друга предпочитана зелена подправка за поръсване
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на ситно и задушете в олио, докато стане прозрачен.
Отцедете течността от консервата риба, а рибата изсипете при лука. След това налейте виното и оставете всичко на котлона до изпаряване на течността.
Когато това стане, добавете доматите, които сте обелили предварително. 10 минути по-късно сложете и граха, подправките и нека сосът заври. След 1-2 минути свалете от огъня.
Сварете пастата в подсолена вода до готовност, отцедете течността и поднесете с готовия рибено-зеленчуков сос.
Поръсете с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
БЕНЕСЕНС ГРАХОВ ПРОТЕИН прах 500 г
НовГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Двуседмична диета с паста
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Консервиран зелен грах
- Паста орзо със зеленчуци
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Грах
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
Коментари към Паста с риба тон и грах