Паста "Примавера"
Необходими продукти:
- 450 грама макарони
- 280 грама спанак
- 1 червена чушка
- 1 жълта чушка
- 220 грама гъби
- 220 грама зеленчуков сос
- 1/2 чаена чаша прясно мляко
- 2 супени лъжици смлян босилек
- 1/4 чаена чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките и гъбите на ситно. Сварете макароните, 5 минути, преди да свалите от котлона, към тях добавете зеленчуците, гъбите, спанака. Отцедете водата и изсипете ястието от тенджерата в подходяща чиния. В тенджерата налейте соса и млякото и варете на тих огън, бъркайки до получаването на еднородна смес. Върнете макароните обратно в тенджерата, сложете босилека и разбъркайте леко. Поръсете с настърган пармезан.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Паста орзо със зеленчуци
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Орзо с пилешко и спанак
Коментари към Паста "Примавера"