Парфе с пшеничен зародиш и плодове

Необходими продукти:
3/4 ч. ч. обезмаслена сметана или обезмаслено кисело мляко без никакви добавки
1 ч. ч. ананас, папая, праскови или сезонни плодове по ваш избор (нарязани на парченца)
2 с. л. препечен пшеничен зародиш
Начин на приготвяне:
Налейте млякото или сметаната в купа, прибавете плодовете и поръсете с пшеничен зародиш.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИМАЛАЯ ОКОЛООЧЕН КРЕМ ПРИ ТЪМНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ 15 мл
ФИТОВИТ АНТИСТРЕС капсули * 60
АПЕТИТО ФИТОБИМБИ сироп 200 мл НАТУРФАРМА
МАТИСЪН МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ капсули * 90
СОУ СИМПЪЛ BIJOU НАТУРАЛНО МАСЛО ЗА БЮСТ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Кактус
- Гранадила - ползи за здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Млечно смути със замразени плодове
- Обикновен маслен крем
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
Коментари към Парфе с пшеничен зародиш и плодове