Парфе с пшеничен зародиш и плодове
Необходими продукти:
3/4 ч. ч. обезмаслена сметана или обезмаслено кисело мляко без никакви добавки
1 ч. ч. ананас, папая, праскови или сезонни плодове по ваш избор (нарязани на парченца)
2 с. л. препечен пшеничен зародиш
Начин на приготвяне:
Налейте млякото или сметаната в купа, прибавете плодовете и поръсете с пшеничен зародиш.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
СПЕРМИДИН (ЛИПОЗОМЕН) капсули * 90 RENUE BY SCIENCE
Безплатна доставка за България!АРИЕС ТОАЛЕТНО МЛЯКО С ЖИТЕН ЗАРОДИШ + ВИТАМИН Е 150 мл.
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Обикновен маслен крем
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Фейхоа
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ябълков сладкиш с грис
Коментари към Парфе с пшеничен зародиш и плодове