Парфе с пшеничен зародиш и плодове
Необходими продукти:
3/4 ч. ч. обезмаслена сметана или обезмаслено кисело мляко без никакви добавки
1 ч. ч. ананас, папая, праскови или сезонни плодове по ваш избор (нарязани на парченца)
2 с. л. препечен пшеничен зародиш
Начин на приготвяне:
Налейте млякото или сметаната в купа, прибавете плодовете и поръсете с пшеничен зародиш.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАНОГЕН МОЛИВ AQUAMATCH ЗА МАТИРАНЕ НА СКАЛПА BLACK 2 * 3.94 г
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!КНААН САПУН С ЧЕРЕН КИМИОН 100 гр.
БИОХЕРБА МАСЛО ЗА СУХА КОСА 50 мл
ФАРМОНА РАДИКАЛ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ЗА СУХА И СКЛОННА КЪМ НАКЪСВАНЕ КОСА 400 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Обикновен маслен крем
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Ябълков сладкиш с грис
- Идеи за красиво и оригинално нарязване и аранжиране на плодовете - Втора част
Коментари към Парфе с пшеничен зародиш и плодове