Парфе с пшеничен зародиш и плодове

Необходими продукти:
3/4 ч. ч. обезмаслена сметана или обезмаслено кисело мляко без никакви добавки
1 ч. ч. ананас, папая, праскови или сезонни плодове по ваш избор (нарязани на парченца)
2 с. л. препечен пшеничен зародиш
Начин на приготвяне:
Налейте млякото или сметаната в купа, прибавете плодовете и поръсете с пшеничен зародиш.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН САПУН ЗА КОСА И ТЯЛО 100 гр.
ЕЛИЗАБЕТ КОЗМЕТИКС АНТИ ЕЙДЖ ОКОЛООЧЕН КРЕМ С КОЛАГЕН И ЕЛАСТИН 30 мл
ПОЛАР ЕКСТРИЙМ КЕЪР БАЛСАМ ЗА УСТНИ 3,8 гр.
ЛЮКСЕОЛ МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл
АФРОДИТА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ПАЛМОВО И БАДЕМОВО МАСЛО 45 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Крем с кафе
- Десерт с Маскарпоне и боровинки
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Горските плодове действат пречистващо на мозъчните функции
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Ягодово руло
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Портокалово реване с грис
- Кактус
Коментари към Парфе с пшеничен зародиш и плодове