Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки

Необходими продукти:
- 200 натурален йогурт
- 2 ябълки
- 2 чаени лъжички кафява захар
- 1 щипка канела
- 1 щипка индийско орехче
- 1 щипка джинджифил на прах
- 50 грама масло
- 10 бисквитки
- два малки стъклени буркана
Начин на приготвяне:
Обелете, нарежете и сложете ябълките в тиган. Загрейте котлона, добавете подправките, маслото и захарта. Сотирайте плодовете за 10 минути. Смелете бисквитите, сложете една чаена лъжичка масло и разбъркайте. В бурканчетата сложете и редувайте 1-2 лъжици от ронливата смес, след това йогурт и така, докато завършите с карамелизираните ябълки и бисквитка за финес. Поднесете парфетата охладени и им се насладете!
Да ви е сладко!
Източник: www.sweetaddict.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
ПЧЕЛЕН МЕД ОТ ЯБЪЛКОВ ЦВЯТ 500 г RUDIGER FELDT PRODUCTS
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ прах 81 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Карамелизирани парченца ябълки със сусам
- Компот от ябълки
Коментари към Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки