Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки
Необходими продукти:
- 200 натурален йогурт
- 2 ябълки
- 2 чаени лъжички кафява захар
- 1 щипка канела
- 1 щипка индийско орехче
- 1 щипка джинджифил на прах
- 50 грама масло
- 10 бисквитки
- два малки стъклени буркана
Начин на приготвяне:
Обелете, нарежете и сложете ябълките в тиган. Загрейте котлона, добавете подправките, маслото и захарта. Сотирайте плодовете за 10 минути. Смелете бисквитите, сложете една чаена лъжичка масло и разбъркайте. В бурканчетата сложете и редувайте 1-2 лъжици от ронливата смес, след това йогурт и така, докато завършите с карамелизираните ябълки и бисквитка за финес. Поднесете парфетата охладени и им се насладете!
Да ви е сладко!
Източник: www.sweetaddict.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ 190 г
ОСТРОВИТ ЯБЪЛКОВИ ФИБРИ 200 г
КИНЕТИКС ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО ГЕРАНИУМ И МАЛИНА 250 мл
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
НовРЕВЛОН EQUAVE KIDS ДЕТСКИ ХИПОАЛЕРГЕНЕН ШАМПОАН С АРОМАТ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Ябълков сладкиш с грис
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
Коментари към Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки