Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки
Необходими продукти:
- 200 натурален йогурт
- 2 ябълки
- 2 чаени лъжички кафява захар
- 1 щипка канела
- 1 щипка индийско орехче
- 1 щипка джинджифил на прах
- 50 грама масло
- 10 бисквитки
- два малки стъклени буркана
Начин на приготвяне:
Обелете, нарежете и сложете ябълките в тиган. Загрейте котлона, добавете подправките, маслото и захарта. Сотирайте плодовете за 10 минути. Смелете бисквитите, сложете една чаена лъжичка масло и разбъркайте. В бурканчетата сложете и редувайте 1-2 лъжици от ронливата смес, след това йогурт и така, докато завършите с карамелизираните ябълки и бисквитка за финес. Поднесете парфетата охладени и им се насладете!

Да ви е сладко!
Източник: www.sweetaddict.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълков сладкиш с грис
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
Коментари към Парфе с йогурт и карамелизирани ябълки