Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Паниран свински език

Паниран свински език

от 30 ное 2016г.
Паниран свински език - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

300 грама свински език
5 супени лъжици олио
2 супени лъжици галета
2 супени лъжици брашно
1 яйце
щипка сол

Начин на приготвяне:

Измийте свинския език със студена вода, нарежете го на тънки парчета.

Разбийте в купа яйцето, в отделен съд смесете галетата и брашното.

Оваляйте езика първо в сухата смес, след това потопете в яйцето и изпържете в нагорещеното олио от двете страни до златисто.

Може да поднесете като предястие или като основно със зеленчукова салата или гарнитура по ваш избор.

Добър апетит!

Снимка: foodmaster.info

Още по темата:
  • Бирена панировка за кашкавал и сирена Бирена панировка за кашкавал и сирена
  • Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
  • Филе от риба в хрупкава панировка с бира Филе от риба в хрупкава панировка с бира
  • Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
0.0/5 0 оценки

Коментари към Паниран свински език

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Паниран свински език
    www.framar.bg 
    на 18 August 2025 в 18:04
    Коментирайте "Паниран свински език"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Панирани пилешки хапки с паста Патафри
  • Панирани кашкавалени хапки на фурна
  • Бирена панировка за кашкавал и сирена
  • Направете смес за паниране по 7 начина
  • Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
  • Филе от риба в хрупкава панировка с бира
  • Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
  • Хрупкави чушки Халапеньо с крема сирене
  • Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
  • Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреденВсе по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

от 18 авг 2025г.Прочети повече
При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохолаПри кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

от 18 авг 2025г.Прочети повече
Диета с ниско остатъчно съдържаниеДиета с ниско остатъчно съдържание

Диета с ниско остатъчно съдържание

от 18 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 33 дни, 4 часа и 46 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 38 дни, 8 часа и 9 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания

Свински език – хранителен състав, предимства и противопоказания

от 24 яну 2024г. Прочети повече
Направете смес за паниране по 7 начина Направете смес за паниране по 7 начина

Направете смес за паниране по 7 начина

от 12 ное 2013г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ REAL FEEL 50 мл

АНАНТРА ФИМЕЙЛ ЗА ЖЕНИ таблетки * 14

АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл

ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60

ТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СТАФИСАГРИА D6 пилули 10 гр.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:56:30

ДИКЛОФЕНАК ДУО капсули 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:53:54

БИСЕПТОЛ таблетки 400 мг / 80 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:52:38

МАГНАЛАБС КИСТОП капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:32:52

АШВАГАНДА ЕКСТРАКТ капсули 470 мг * 100 GNC

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:31:21
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival