Панирани бадеми
Необходими продукти:
- 325 грама брашно
- 100 грама захар
- 100 грама меко масло
- 2 яйца
- 2 кафени лъжички ром
- щипка сол
- олио за пържене
- 100 грама бадеми
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото със захарта, прибавете яйцата, рома, солта и брашното. Разбъркайте и направете тесто. Разделете на части и с помощта на лъжичка изрежете по две форми, между които сложете бадем.

По същия начин направете останалите ядки и загрейте мазнината. Изпържете, отцедете и по желание оваляйте в смес от захар и канела. Поднесете и се насладете на вкуса им.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАМИ КЕЪР НАТУРАЛНО ОЛИО ЗА МАСАЖ НА БЕБЕТО 100 мл
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
СОУ СИМПЪЛ SEBO CONTROL ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ЗА СКАЛП 100 мл
ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА СЪДОВЕ БАДЕМ 500 мл ETAMINE DU LYS
ЕВТЕРПА БАДЕМОВО МАСЛО 10 мл
БИО ДЖИ ПОДХРАНВАЩО БЕБЕШКО ОЛИО ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Бадемови сладки без брашно
- Бадем
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Как бързо и лесно да обелите бадеми?
- Рецепта за домашно бадемово брашно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Медени бисквити с пудра захар и бадеми
Коментари към Панирани бадеми