Панирани бадеми

Необходими продукти:
- 325 грама брашно
- 100 грама захар
- 100 грама меко масло
- 2 яйца
- 2 кафени лъжички ром
- щипка сол
- олио за пържене
- 100 грама бадеми
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото със захарта, прибавете яйцата, рома, солта и брашното. Разбъркайте и направете тесто. Разделете на части и с помощта на лъжичка изрежете по две форми, между които сложете бадем.
По същия начин направете останалите ядки и загрейте мазнината. Изпържете, отцедете и по желание оваляйте в смес от захар и канела. Поднесете и се насладете на вкуса им.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛЕ УСПОКОЯВАЩ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 200 мл
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА EVERYTHING 1 л
ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА СЪДОВЕ БАДЕМ 500 мл ETAMINE DU LYS
БЕНИ САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С БАМБУКОВ АКТИВЕН ВЪГЛЕН И БАДЕМОВИ ЯДКИ 110 г
ИКАРОВ МАСЛО ОТ БАДЕМ С ЛИМОН 55 мл
ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ ЗА ПОДМИШНИЦИ И БИКИНИ * 16
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Как да си направим бадемово масло
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
- При киселини и рефлукс консумирайте сурови бадеми
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
Коментари към Панирани бадеми