Панирани бадеми
Необходими продукти:
- 325 грама брашно
- 100 грама захар
- 100 грама меко масло
- 2 яйца
- 2 кафени лъжички ром
- щипка сол
- олио за пържене
- 100 грама бадеми
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото със захарта, прибавете яйцата, рома, солта и брашното. Разбъркайте и направете тесто. Разделете на части и с помощта на лъжичка изрежете по две форми, между които сложете бадем.

По същия начин направете останалите ядки и загрейте мазнината. Изпържете, отцедете и по желание оваляйте в смес от захар и канела. Поднесете и се насладете на вкуса им.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АФРОДИТА ОЦВЕТЯВАЩА КЪНА 9 ЗЛАТНО РУС 50 г
АРКАЯ ПОДХРАНВАЩ И УСПОКОЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ 30 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО БАДЕМ 500 мл
МАТИСЪН БИО РАСТИТЕЛЕН ПРОТЕИН 400 г
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 66 / 6 НАСИТЕНО ЧЕРВЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Панирани зелени домати
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Домашни пърленки без глутен
- Ядкова закуска с бадеми, кокос и орехи
Коментари към Панирани бадеми