Панирани бадеми
Необходими продукти:
- 325 грама брашно
- 100 грама захар
- 100 грама меко масло
- 2 яйца
- 2 кафени лъжички ром
- щипка сол
- олио за пържене
- 100 грама бадеми
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото със захарта, прибавете яйцата, рома, солта и брашното. Разбъркайте и направете тесто. Разделете на части и с помощта на лъжичка изрежете по две форми, между които сложете бадем.
По същия начин направете останалите ядки и загрейте мазнината. Изпържете, отцедете и по желание оваляйте в смес от захар и канела. Поднесете и се насладете на вкуса им.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ЕНЕРГИЗИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл.
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 6 / 56 СВЕТЪЛ МАХАГОН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 9.3 МЕДЕН КЕХЛИБАР
КОСНАТЮР РЕГЕНЕРИРАЩО МАСЛО С НАР 100 мл.
КОЛАГЕНА ИНСТАНТ БЮТИ ЕЛИКСИР ЗА ТЯЛО 150 мл
БИОРОУЗ ИЗБЕЛВАЩ СЕРУМ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Бадем
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Крекери с кокосово и бадемово брашно
- Как бързо и лесно да обелите бадеми?
- Витамин В17 (амигдалин)
Коментари към Панирани бадеми