Панирани бадеми

Необходими продукти:
- 325 грама брашно
- 100 грама захар
- 100 грама меко масло
- 2 яйца
- 2 кафени лъжички ром
- щипка сол
- олио за пържене
- 100 грама бадеми
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото със захарта, прибавете яйцата, рома, солта и брашното. Разбъркайте и направете тесто. Разделете на части и с помощта на лъжичка изрежете по две форми, между които сложете бадем.
По същия начин направете останалите ядки и загрейте мазнината. Изпържете, отцедете и по желание оваляйте в смес от захар и канела. Поднесете и се насладете на вкуса им.
Да ви е сладко!
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА С КОПРИВА 100 мл
ЛА РИВ QUEEN OF LIFE ТОАЛЕТНА ВОДА ЗА ЖЕНИ 75 мл
БИОХЕРБА БОЯ ЗА КОСА БУРГУНДСКО - ЧЕРВЕНА
РОЗЕДА БАДЕМОВО МАСЛО 50 мл
ОСТРОВИТ БАДЕМОВО МАСЛО С ПАРЧЕНЦА 500 г
ЕВТЕРПА БАДЕМОВО ТОАЛЕТНО МЛЯКО 180 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани тиквички с шунка, кашкавал и сирене
- Бадем
- Домашни пърленки без глутен
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Пилешки хапки в чеснова панировка
Коментари към Панирани бадеми