Панирана кладница в масло

Необходими продукти:
- 500 грама гъби кладница
- 100 грама брашно
- едно разбито яйце
- 60 милилитра прясно мляко
- 100 грама галета
- 60 грама масло
Необходими продукти:
Загрейте маслото в тиган. Почистете гъбите и ги панирайте. За целта потопете кладницата първо в брашното, след това в яйцето, смесено с прясното мляко и накрая в галетата. Изпържете в мазнината, отцедете и поднесете ястието топло.
Добър апетит!
Източник: www.foodtolove.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЛАНТИС ПОЛИЗАХАРИД-К + РЕЙШИ капсули * 60
Безплатна доставка за България!ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H сироп 120 мл
МАКСИ ВИТА КЛАДНИЦА + ОБЛЕПИХА + ЕХИНАЦЕЯ капсули * 30
СТАМАТИН КИДС ЧЕРЕША сироп 100 мл WEDO
РЕМАСАН капсули * 120
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H ФОРТЕ сироп 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Лучени кръгчета в бирена панировка
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани печени пръчици патладжан с чесън
- Домати в кашкавалена панировка
- Пилешки хапки в чеснова панировка
Коментари към Панирана кладница в масло