Панирана кладница в масло
 
    Необходими продукти:
- 500 грама гъби кладница
- 100 грама брашно
- едно разбито яйце
- 60 милилитра прясно мляко
- 100 грама галета
- 60 грама масло
Необходими продукти:
Загрейте маслото в тиган. Почистете гъбите и ги панирайте. За целта потопете кладницата първо в брашното, след това в яйцето, смесено с прясното мляко и накрая в галетата. Изпържете в мазнината, отцедете и поднесете ястието топло.
Добър апетит!
Източник: www.foodtolove.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН Р4Н ФОРТЕ капсули * 5
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H сироп 120 мл
МАКСИ ВИТА КЛАДНИЦА + ОБЛЕПИХА + ЕХИНАЦЕЯ капсули * 30
РЕМАСАН капсули * 120
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H ФОРТЕ сироп 100 мл
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН Р4Н D3 дъвчащи таблетки * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Гъба Кладница – състав и здравни ползи
- Панирани зелени домати
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Кладница
- Панирани ябълкови кръгчета в палачинково тесто с канела и пудра захар
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Панирани кашкавалени хапки на фурна





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Панирана кладница в масло