Панирана кладница в масло

Необходими продукти:
- 500 грама гъби кладница
- 100 грама брашно
- едно разбито яйце
- 60 милилитра прясно мляко
- 100 грама галета
- 60 грама масло
Необходими продукти:
Загрейте маслото в тиган. Почистете гъбите и ги панирайте. За целта потопете кладницата първо в брашното, след това в яйцето, смесено с прясното мляко и накрая в галетата. Изпържете в мазнината, отцедете и поднесете ястието топло.
Добър апетит!
Източник: www.foodtolove.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН Р4Н D3 капсули * 30
ПЛАНТИС ПОЛИЗАХАРИД-К + РЕЙШИ капсули * 60
Безплатна доставка за България!ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H сироп 120 мл
МАКСИ ВИТА КЛАДНИЦА + ОБЛЕПИХА + ЕХИНАЦЕЯ капсули * 30
СТАМАТИН КИДС ЧЕРЕША сироп 100 мл WEDO
РЕМАСАН капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гъба Кладница – състав и здравни ползи
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Домати в кашкавалена панировка
- Панирано пилешко филе на фурна
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Кладница
Коментари към Панирана кладница в масло