Ориз в масло с домати, лук, царевица и кашкавал
Необходими продукти:
- 250 грама ориз
- 500 грама домати
- 300-400 грама консервирана царевица
- 2 глави лук
- 100 грама кашкавал
- 80 грама масло
- магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност.
През това време отцедете водата от царевичните зърна, доматите нарежете на малки кубчета, лука накълцайте ситно.
Кашкавала настържете едро, магданоза нарежете.
Сварения ориз запържете в маслото. След това към него прибавете лука, доматите и царевицата.
Оставете ястието да се задушава в продължение на 5-10 минути, след което подправете на вкус, поръсете с кашкавала, разбъркайте и поднесете.
За украса може да използвате магданозени листенца.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 30 мл
МАТИСЪН ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах * 400 г
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Седемдневна оризова диета
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Диета за отслабване с протеинови продукти и ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Ориз в масло с домати, лук, царевица и кашкавал