Оризова салата с прошуто, кисели краставички и сирена

Необходими продукти:
200-250 грама ориз
по 50 грама от различни видове сирена (поне два вида) - пармезан, ементал...
200 грама прошуто
1-2 кисели краставички
50 грама мариновани моркови
200 грама смес от различни мариновани зеленчуци
200 грама майонеза
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност, изсипете го в гевгир, за да се отцеди течността. След това изплакнете под студена течаща вода и приберете в хладилника.
Нарежете сирената, прошутото и зеленчуците на малки кубчета.
В подходящ съд смесете ориза с останалите нарязани продукти, подсолете на вкус и подправете с майонезата.
Разбъркайте всичко старателно и салатата е готова. Нека се охлади за час-два хладилника и тогава поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Седемдневна оризова диета
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
Коментари към Оризова салата с прошуто, кисели краставички и сирена