Оризова каша с орехи, мед и стафиди

Необходими продукти:
1 чаена чаша ориз
50 грама стафиди без семки
1/2 чаена чаша орехови ядки
2-3 супени лъжици течен мед
Начин на приготвяне:
Залейте стафидите за половин час със студена вода, след което отцедете течността.
Ориза измийте и сварете в подсолена вода до готовност. С помощта на гевгир отцедете.
Ореховите ядки изпечете в сух тиган.
Остава само да смесите подготвените продукти и да подсладите кашата с няколко лъжици мед.
Вариант е да сварите ориза в прясно мляко.
Добър апетит!
Снимка: online-retsept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г
ХРИСТИНА ОРИЗОВИ ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ 200 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Софт храни
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Ориз
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Оризова каша с орехи, мед и стафиди