Орехов сос
Необходими продукти:
100 грама орехи (изчистени)
1 скилидка чесън
1 глава лук
магданоз
сол
смлян лют червен пипер
кориандър и други подправки по избор
1 с. л. оцет
вода
Начин на приготвяне:
Смелете орехите, добавете към тях счукания чесън и подправките. Лука и магданоза нарежете на ситно и също прибавете към орехите. Овкусете с оцета. Разбийте всичко с блендер, добавяйки вода до получаването на гъста консистенция.
Ако предпочитате, може да използвате повече чесън.
Сосът е подходящ за добавка към ястия от пилешко месо и зеленчуци.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Орехи - ползи и вреди
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Хрупкави овесени крекери с орехи
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Шалот, Лук шалот
Коментари към Орехов сос