Омлет със сьомга, кашкавал и домати

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 200 милилитра прясно мляко
- 1 чаена лъжица брашно
- 1 филе осолена сьомга
- 1 домат
- 60 грама кашкавал
- 1 супена лъжица масло
- сол, пипер, зелени и други подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете филето от сьомга на кубчета, запържете ги леко в масло.
Кашкавала настържете, доматите попарете, обелете и тогава нарежете.
Яйцата разбийте с щипка сол, прясното мляко и брашното.
Еднородната смес изсипете в нагорещен тиган, подмазан с масло.
Когато омлетът е полуготов, върху половината от него сложете рибата, доматите и поръсете плънката с предварително настъргания кашкавал.
Подправете на вкус и затворете съда с капак.
Щом омлетът се изпече, сгънете го на две, покривайки пълнежа със свободната част, извадете в чиния и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: receptus.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО капсули 500 мг * 120 SANCT BERNHARD
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
НовАБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Омлет с ориз по японски
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Сьомга с меден сос на тиган
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет с лук и кашкавал
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Солени кошнички с пълнеж от сьомга
- Омлет на фурна с пържена консервирана царевица и прясно мляко
- Кайгана - омлет по турски
Коментари към Омлет със сьомга, кашкавал и домати