Омлет със сьомга, кашкавал и домати

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 200 милилитра прясно мляко
- 1 чаена лъжица брашно
- 1 филе осолена сьомга
- 1 домат
- 60 грама кашкавал
- 1 супена лъжица масло
- сол, пипер, зелени и други подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете филето от сьомга на кубчета, запържете ги леко в масло.
Кашкавала настържете, доматите попарете, обелете и тогава нарежете.
Яйцата разбийте с щипка сол, прясното мляко и брашното.
Еднородната смес изсипете в нагорещен тиган, подмазан с масло.
Когато омлетът е полуготов, върху половината от него сложете рибата, доматите и поръсете плънката с предварително настъргания кашкавал.
Подправете на вкус и затворете съда с капак.
Щом омлетът се изпече, сгънете го на две, покривайки пълнежа със свободната част, извадете в чиния и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: receptus.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Фритата с бекон и спанак
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Омлет с брашно, магданоз и чесън
- Омлет със зеленчуци
- Сьомга с меден сос на тиган
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
- Омлет с царевица и сос болонезе
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
Коментари към Омлет със сьомга, кашкавал и домати