Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Обърната млечна торта Орео

Обърната млечна торта Орео

Обърната млечна торта Орео - изображение

Необходими продукти:


  • 300-400 грама бисквити орео
  • 200 грама крема сирене без сол
  • 150 милилитра сметана за разбиване, подсладена
  • 100 грама кондензирано мляко, гъсто
  • 1/2 чаена лъжичка желатин
  • 30 милилитра вода
  • 150 грама нарязани пресни ягоди


Начин на приготвяне:


Отделете бисквитите една от друга и премахнете крема им с помощта на лъжичка. Сложете го в купа, към която добавете крема сирене, сметана, кондензирано мляко. Разбъркайте до получаването на хомогенна смес. Разтворете желатина във водата, добавете го към сместа.

Пригответе голяма стъклена купа и разпределете част от крема по дъното и стените на съда. Подредете бисквити, покрийте с крем и разпределете внимателно. Продължете реда на подредба по същия начин, като между продуктите гарнирате с пресни ягоди.

Завършете тортата с ред бисквити и охладете. След два часа обърнете сладкиша върху плоска чиния, разрежете парченца и поднесете.

обърната торта орео

Да ви е сладко!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: tipbuzz.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлХрани и ястияЛюбопитноНовиниХранене при...ТестовеИсторияАлтернативна медицинаДиетиЛеченияСъставкиВидеоСпортБотаникаПроизводители