Мус от манго

Необходими продукти:
1 пак. сирене "Филаделфия"
1 консерва манго (голяма)
1 кут. кондензирано мляко
10 г желатин
Начин на приготвяне:
Разтворете желатина в 120 мл топла вода. С помощта на блендер разбийте сиренето и след това към него добавете кондензираното мляко. Отлейте всичкия сироп от консервата с манго, той няма да ви е нужен, а плодовете изсипете в блендера, разбийте още веднъж, налейте водата с желатина и отново разбивате. Трябва да получите еднородна маса. Много е важно да не спирате, преди да сте направили сместа. След това я разпределете в стъклени или порцеланови формички или купички и поставете в хладилник за около 10 - 12 часа.
Може да използвате всякакви консервирани плодове за приготвянето на муса, също така може да сложите и пресни. Количеството определете сами, то трябва да е достатъчно, за да се усеща вкуса на плода.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ПОЧИСТВАЩ МУС ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА С НЕВЕН И ОВЕС 3 В 1 200 мл
СТ. МОРИЦ АДВАНСТ КОРИГИРАЩ МУС АВТОБРОНЗАНТ MEDIUM 200 мл
РИЛАСТИЛ АКНЕСТИЛ ПОЧИСТВАЩА ПЯНА 150 мл
СТ. МОРИЦ ПРОФЕШЪНЪЛ МУС АВТОБРОНЗАНТ MEDIUM 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Желиран крем с кокосово мляко
- Млечно смути със замразени плодове
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Гранадила - ползи за здравето
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Гулаб Джамун
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как цели плодове се побират в бутилка?
Коментари към Мус от манго