Мус от манго
Необходими продукти:
1 пак. сирене "Филаделфия"
1 консерва манго (голяма)
1 кут. кондензирано мляко
10 г желатин
Начин на приготвяне:
Разтворете желатина в 120 мл топла вода. С помощта на блендер разбийте сиренето и след това към него добавете кондензираното мляко. Отлейте всичкия сироп от консервата с манго, той няма да ви е нужен, а плодовете изсипете в блендера, разбийте още веднъж, налейте водата с желатина и отново разбивате. Трябва да получите еднородна маса. Много е важно да не спирате, преди да сте направили сместа. След това я разпределете в стъклени или порцеланови формички или купички и поставете в хладилник за около 10 - 12 часа.
Може да използвате всякакви консервирани плодове за приготвянето на муса, също така може да сложите и пресни. Количеството определете сами, то трябва да е достатъчно, за да се усеща вкуса на плода.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛКЕМИЛА УСПОКОЯВАЩ ПОЧИСТВАЩ МУС 150 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
НовГЕВОЛ MED ЕКСПРЕС МУС ЗА СУХА КОЖА 125 мл GEM4407
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Обикновен маслен крем
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Ябълков сладкиш с грис
- Идеи за красиво и оригинално нарязване и аранжиране на плодовете - Втора част
Коментари към Мус от манго